|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Dsl lampica ne prestaje treperiti
Radi se o thompson modemu. Sve uredno spojeno, komp i modem se prepoznaju, ali dsl lampica na modemu ne prestaje treperiti, ugasi se na 2sekunde i opet počne, neta nema. Telefonska linija je u redu i radi, ali jednostavno signal ne dolazi do modema. Mijenjao sam kablove, utičnice, resetirao modem..bez promjene. Još jedino što mogu naslutiti je da je neka greška na t-comov centrali. Kaj vi mislite o tome? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
Zovi sluzbu za korisnike neka ti testiraju liniju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel to novi modem ili je do sad radio uredno? I kak (i kad) se to počelo dešavat? Jedna stvar koju sam vidio da se zna desit kod T-koma je da veza "ostane visit". I to su izgleda uvrstili u FAQ jer zadnjih par puta kada sam zvao su riješili u 5min. EDIT: @ MR.Black Probaj vidit sa SZK, možda to mogu sredit ovak na daljinu, a može bit i da je dobio neispravan modem.
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 04.11.2008. u 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
To je tip dobio neki dan, a ja sam mu danas išel to pospojiti. Znači nije radilo nikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
heh, izgleda loša roba.. ja isto danas frendu spajam thomsona, neš WLAN sere prvo, na kraju ga uspijem složit, stavim WEP key i više se ne želi spojit na network.. kliknem connect, upišem wep key i samo ona trakica ide, malo DLinkov wireless stick trepne i ništa.. resetiram ruter s "paničnom rupicom", opet složim konekciju, net radi bez greške, al kad se stavi wep key, opet ne radi.. i sad gledam, piše kao da je najbolje za prvi put spojit ruter sa LAN kabelom, al ne mogu jer nemam tako dugačak kabel a ni frend... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Moguce je da je greska u spliteru, a pogledaj i kak ti je spojen telefon, odnosno jel imas dvije linije spojene. Meni je ruter bio spojen u prizemlju i kad god sam dignul slusalicu na katu ili je telefon zazvonio veza je pukla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Evo samo da javim, da je stvar riješena. Problem je bio u spliteru, izgleda da je bil pokvaren. Danas sam ga zamijenio i sve radi kak treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|