|
![]() |
#1 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) Ne boota
Asrock (ne znam koji model) 7200 GS 256 2x 512 ram ostalo nemogu vidjet ![]() Pri podizanju systema , baca poruku " Invalid boot.ini. Pokušao sve sa OVOG linka , ali nakon naredbe u r.consoli : bootcfg /list dobijem :"thee are currently no boot entries available to display". Pokušam sa : bootcfg /rebuild i dobijem : Failed to scan disc........corrupt file sysem... use chkdsk to detect any disc errors... Puknem chkdsk i kaže : The Volume appears to be in good condition Što još mogu? ![]() EDIT : Uspio pokrenut Chkdsk iz recovery console, i na 25% baci : Your system had encoured a unrecoverabile errors....tako nešto.. Pokrenuo sam HDD Regenerator sa Hyren's Boot CD-a i Disk je pun Bad sektora... maad EDIT2: Evo... nakon cijele noći HDD regenerator je došao na 7 502 Mb , a hard ima 150 Gb. U tih 7 giga, što je skenirao, ima preko 5 000 bad sectora "found % recovered" . Ne znam da li da ga pustim dalje ,( možda uspijem dignut sistem, i spasit koju sliku i dokument)ili prekinut ovu "agoniju" i reći osobi čiji je komp , da si kupi novi hard?..
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 03.11.2008. u 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
sa nekim live cd-om izvadi ako šta možeš i mijenjaj ndisk |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ili stavi vindovse bez formatiranja diska (ako uspijes uz tolike bad sectore), samo neru stavi (bez drivera) i cupaj na dvd-e sto se isucpati moze. ili spoji hard na drugi komp pa samo prekopiraj ono sto zelis. i svakako mijenjaj disk, toliko bad sectora nije normalno. hdd regenator ce najvjerovatnije sve ispraviti, ali realno je za ocekivati da ce se bad sectori i dalje siriti.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Stavio sam taj hard u moj komp,uredno(skoro) ga je prepoznao , ali ga nije mogao otvorit. t.j kad bih kliknuo na njega (H: ) u My comp. trajalo bi puno da ga otvori , te bi na kraju bilo : My Computer <Not responding. Dok je bio u mom kompu , probao sam vratiti barem slike(važne) sa GetDataBack-om , ali je bacao samo errore>>> mislim da o tom Hard Disku nemamo više što pričat ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|