|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
BSOD kod konekcije na internet (vista)
Već se dugo mučim oko ovoga i nikako da nađem rješenje. Naime, kad god se pokušam spojiti na net (T-Com adsl, uređaj D-Link DSL-584T) pojavi se BSOD i laptop se restarta, rijetko kad se uspije spojit. Na drugom računalu na kojemu imam XP nemam takvih problema. Imam Vistu Ultimate koju redovito upgradeam, kod konekcija na wireless mreže sve je ok. Ima netko kakvo rješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Može biti svašta, uhvati br. greške i odatle kreni tražit razlog rušenja. Ovako napamet, vidi jel ima noviji drajver za mrežnu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
http://www.techspot.com/vb/all/windo...minidumps.html ovdje pogledaj kako se citaju minidumpovi (windowsi ih generiraju prilikom bsodova). ugl, u svakom od tih minidump fileova pise ti tocno koji je sistemski file izazvao gresku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo taj BSOD Neki problem sa driverima, a driveri su zadnji koji su izašli. Već sam se spajao sa tom karticom na druge mreže, računala, prenosio podatke i sve je bilo ok osim sad sa ovim spajanjem preko dsl-584t. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
Ako ti netreba VPN Client deinstaliraj ga ili probaj ovo: http://forums.linksys.com/linksys/bo...essage.id=7181 nevažno šta se tamo spominje wlan i xp. Inaće spomenuti ndisuio.sys je sastavni dio WiFi ili Bluetooth hardvera tj. drivera za isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Uspio sam se spojiti. Čini se da je problem bio u bitdefenderu. Otišao sam na Local Area Connection Properties i vidim BitDefender Firewall NDIS Filter Driver i označeno kvačicom. Maknuo sam kvačicu i sad je sve ok. Nadam se da je to to bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
To je samo "zaobilaženje" problema jer sada BitDefender Firewall neradi ukoliko želiš tu funkciju. Vidi BitDefender support ili možda nova verzija istog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
|
|