|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
AMD AthlonXP 1700+ OC i BUY
Upravo namjeravam kupiti neki CPU od AMD-a. Kod Ve-Mil sam vidio da imaju Athlona XP 1700+ pa mi je oko odmah zapalo za njega (zbog cijene) Dajti mi molim vas recite ako itko zna na kojoj voltazi radi taj procesor iz Ve-Mila i koji mi je max overclock (ako netko zna sta o tome...) Kupil sam matičnu EpoX 8RDA3+ i 2x258Mb KINGMAX DDR500 rame (ostatak konfe nije tolko bitan), na kolko bi mogo raditi taj procesor da ga hladim sa H2O??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
mislim da novije serije tog proca nisu što su nekad bile tj. nije to onaj isti proc koji je većina na fourmu imala za overclock pogledaj na overclokers.com neznam kolko para imas,al za overclok preporuka ti je mobile barton ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Uzmi ti lijepo mobilca jer ove nove serije 1700+ nisu neki oc-eri, a mobilac će ti ić do 2.6-2.7 ovisi o seriji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
jos bolje bi bilo da nabavis negdje rabljenog. jos ima ljudi koji prelaze sa predobrih serija 1700+ i 1800+ na mobilce, tak da se tu da dobar proc ubost. evo ja sam svog kupio pred jedno 3 mj. i radi odlicno ![]() 300kn je dosao
![]() |
#5 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Potraži po starim threadovima ( ima i search opcija ) za serial number od najboljih Tb B procova. Već sam zavoravil, ali znam da daju puno, a danas koštaju par sto kuna ![]() Dakako - Plavi Oglasnik isl. su usvijek tu da ti spase koju kunu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
A koliko bi trazio za njega? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Iako, najbolje je da roknes pare u Mobile 2500+ i slozis ga na 2500 i miran si godinu dana sigurno. A kosta nikvakve pare, s obzirom na performanse i grijanje.
![]() |
![]() |
#9 | |
(°_°)
|
Citiraj:
jos par volti vise i i so bi na 3GHz ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Pitam samo informativno,imam i ja otkljucanog XP 1700+ TB-B kojega drzim na 1700MHz iako ide na 2100mhz(dalje nisam pokusavao)ali ga drzim na 1700 jer neigram a za programe koje koristim ovo mi je dosta brzo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Treba kaj skurit??
|