|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ATI 2600 pro pitanje
dakle kupio sam ovu grafulju jer za bolju normalno nemam love,imam dva kompa i na tom drugom sam ju stavio u komp i dogodilo se to da mi se u igrici (MoH Airborne)stalno pojavljuju artefakti koji mi idu na živce čim se približim nekom objektu nastaje izobličenje kako da to riješim, da napomenem da je u tom kompu prije bila grafulja od nvidie 7300gt,ali su svi driveri od te grafulje pobrisani dakle kako da riješim problem i da ,sa ovom grafuljom (2600pro)dobio sam u orginal pakiranju samo nekakav mali jadni adapter a u 2400 koju sam imao dobio sam normalan adapter za hdmi skuplja grafa a jadni adapter no dobro, dakle kako da riješim te artefakte |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
obnavljam gore pitanje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
!1.smanji takt grafe na default ako je ocana...!Provjeri temp. ako ima senzor. 2.probaj drivercleanerom u safe modu maknut forceware...onda probaj prvo sa onim catalyst driverima koji su stigli sa cdom od grafe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma srušio sam komplet windowse baš radi toga da mi nešto ne ostane od starih drivera umetnuo novu karticu i stavio cd od grafičke i evo još jedan problem sada kada hoću ući u ati catallist kaže mi poruku: Cli.exe-Application error x The application failed to initalize properly(0x0000135) Click on OK to terminate the application što to znači,naime pet puta sam skidao i stavljao drivere i uvijek mi se pojavljuje ova poruka,i što je najvažnije srušio i cijele windowse ali uvijek ist poruka,znači ne mogu otvoriti ccc Zadnje izmijenjeno od: hrvojehrc. 14.10.2007. u 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ovako:stavio sam net framework 2.0,očistio sa driver cleanerom sve drivere i dogadja mi se sljedeće: ne mogu instalirati nikakve drivere,nakon nekog vremena kada započne sa instalacijom kaže mi poruku: setup did not find a driver compatible with your current hardware or opertanig system setup will now exit moram napomenuti da imam xp pro i da sam za njih probao skinuti drivere i sa neta(7.10)ali mi kaže istu poruku,isto kao i kada probam skinuti drivere sa priloženog cd-a koji sam dobio uz grafičku,znači sve neke errore što još da radim |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
znači moram ponovno deinstalirati komplet windowse |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
ne ,ovako srušio sam ponovno cijeli sistem kako mi je rekao cocnut i nanovo sve instalirao tako da nema šanse da su mi ostali driveri od nvidie,sve je prošlo ok i sada sve radi,znači mogu ući u ccc, mada mi nije jasno kada gledam u add removie ati catallist su na neki način ušli u nod32?znači umjesto ikone atija ikona je od nod32 no dobro to mi je i prije znalo biti a zašto uistinu nemam pojima samo neka rade i tako,jedino mi se sad dogadja opet drugi problem, a to je ta ponekad znači ne stalno,jednostavno zacrni monitor sam ods sebe,ugasi se na monitoru zelena lampica,i upali žuta kao da se jednostavno izbaci kada stisnem enter nekad se slika vrati u trayu se pojavi ikonica od atia,vjerojatno je neki mali feler ili što?a ponekad moram restartati komp jer nikako ne mogu vratiti sliku ,što bi tome mogao biti uzrok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
KozajeZakon.
Datum registracije: Apr 2007
|
refresh rate out of range? inace taj simptom sam imao kod pretjerivanja sa oc-om grafe.Mozda otic probat kod nekog sa ati graf. na drugom kompu pa vidjet kako stoje stvari...mozda je cak i do samog hardwarea. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Proktolog
Datum registracije: Oct 2005
|
Radeon hd 2600 pro problem
Vozdra ljudi! Imam karticu iz naslova (to je ona sa povećim pasivcem). Stavio sam na nju ventilator sa nekakvog 478 celerona i srušio sam joj temperaturu za 30-ak stupnjeva. Uglavnom, problem je što ne mogu pokrenuti atitool (stoji i ne pokazuje se), ne mogu OC-ati u ati tray tools (piše mi da je trenutna brzina 0 mhz) i ruši mi se čim kliknem na "calculate". U CCC mogu normalno dizati takt ali samo do 660 mhz (što mi je malo). Probao sam deinstalirati CCC, instalirati omega drivere i svašta ali bez uspjeha. Proizvođač kartice je Gigabyte i kartica se normalno ponaša u radu.
![]() |
#17 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Bolja je za bar šest generacija grafičkih kartica. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
-------
|
Ma znam, zato sam i del smajlića kad mi se nije dalo nabrajati sve te generacije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
To je ono što se vidi u specifikacijama ali imam osjećaj da po performansama to i nisu tako različite kartice jer sam negdje na netu vidio da ta 2600 ima 3d marka 06 slično kao i 6800gt.
![]() |
![]() |
#21 |
-------
|
Pusti 3DMark i sl., jer od toga nemaš neke korisiti. Slična situacija je bila kad je izašla 7600GT kartica, pa su svi bili "zabrinuti" s 128-bitnom sabirnicom, da bi se na kraju ispostavilo da sama arhitektura 7600GT kartice i više nego dobro parira tada moćnoj 6800 seriji. Ista stvar s arhitekturom HD 2600, ali ako dolazi s GDDR2 memorijom pitanje je kolko isplativo ti je pored rabljenih i odličnih 7600GS i 7600GT modela kupovati tu ATi karticu. Ako nekim slučajem imaš priliku isprobati obje kartice u igrama i ako ta HD 2600 dolazi s GDDR3, pa se pokaže kao dobra kupnja onda se lako odlučiš. U suprotnome gledaj neke od ovih 7600 kartica koje rabljene idu za čist pristojne novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
TK
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ATI i novije AGP kartice nikako nisu kako treba a ako jos slucajno imas neki VIA ili SIS chipset nema teorije da to proradi kako treba! Sto se tice same 2600pro kartice,ja sam je imao na PCIe i bila je sasvim solidna grafa za male reze,1024/768 cak i 1280/1024 je mogla da gura ako igre nisu prezahtjevne! Zakljucak:Izbjegavati ATI-AGP u sirokom luku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
TK
|
|
|
Oglas
|
|