|
![]() |
#15514 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
odi si spij jednog pifkana i spavanac ak nisi spavao cijelu noc ![]() danas za rucak: pureči batci pečeni krumpir buhtle s pekmezom od šljiva i nuttelom kak bum se najel..i jos si pikenm par osječkih u konzumu..jao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15515 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma pijem neko domace crno vino, ali 0 bodova.. A gle Hamma, u 10 sati zna sta ce jest za rucak..hm, pureći batci..njam-njam EHamm ako ti treba drustvo za rucak javi na pm. Ja isto ne volim jesti sam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15516 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas musaka i matovilac ![]()
![]() |
#15517 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#15518 |
Pod naletima kopita zla
|
pa naravno ![]() ![]() obiteljski rucak ![]() ![]() p.s piknul sam si six pack tuborga green ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15519 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
kesten žderonja... kako spec kestene u mikrovalnoj
dobar večer narode..... ev ja guglam po netu kak sprzit svoje kestenove a da to ne radim u tavi, šporetu i slicno.. nego u mikrovalnoj/mikrotalasnoj/microwave pecnici.... ima li netko ideju???? sve ideje s gugla ne pale kod mene... imam opciju maxx, 600w, 400w i 200w, defrost, keep warm... nazalost nema grilla... ako netko ima ideju nek se javi... svi prijedlozi biti ce pokusani...
![]() |
#15520 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() p.s. kako se turne marmelada unutra? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15521 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15522 |
Super Moderators
|
Danas se radi filana parika, još si gruntam bi li pire krumpač ili onak na osmine posut peršinom...
![]() |
#15523 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
pire ![]() Ja sam se jutros digla u 6 i skuhala ručak ![]() ![]() Sad bih nešto slatko. One buhtle od Hama izgledaju ![]()
![]() |
#15525 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Kad smo kod slatkog, dovukla žena sa placa (Vincek) sebi nekakve kesten-bulšite a meni moj omiljeni kolač-čokoladnu parfe-tortu ![]()
![]() |
![]() |
#15527 |
Moderator
|
Svratili smo poslije posla do dućana jer ženi treba mrkvica za kuhanje ričeta. Ja sam doniral adidasov špek. Ali kak to inače biva s police sam odma zgrabil paket tuborga i nisam ga puštal do blagajne. ![]() Došli smo doma ja sam izvadil električnu peku i na pajcekovu mast ubacio vratinu, carsko meso, krumpir, mrkvicu, paradajz, luk, češnjak, šampinjone, a sve to zalio sa 3 deci crnjaka i mrvičak Tuborga. Dok se to lagano dinstalo i peklo pomogao sam ženi napraviti Medenjake. Njami, njami.
![]() |
#15530 | |
Moderator
|
Citiraj:
Kad bolje pogledam nije niti loš taj Tuborg po cijeni od 31 kn za paket od 6x0,5 litara. A kad se još oduzme 3 kune koje se dobiju u reciklažnom dvorištu za konzerve i dolazimo do cifre od 4,66 kunića za pola litre. ![]() O moj bože počel sam govorit k'o Đu.
![]() |
![]() |
#15531 |
Super Moderators
|
![]() |
#15532 | |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15534 |
Pod naletima kopita zla
|
ahha amdejac ![]() evo ukupno sam popil 4x0,5l tuborga...pojel soko cijeli veliki protvan pizze..tolko sam se nakrkal da mi je bilo zlo..i dalje mi je malo ![]() ![]() mislim da cu uzeti cca 10ak tih paketa đuborga da mi nebi akciju zatvorili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15536 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja sam pekla pizzu jucer navecer - domaće tijesto (ne bas najuspjesnije, ali ajd ![]() ![]() bila sam zedna cijelu noc, popila sam valjda litru vode izmedju 2 i 6 ujutro ...prestrasnooo ![]() pa sam se onda danas odlucila lijeciti tak da sam za dorucak maznula samo zdjelicu neke zecije hrane (musli s vocem) u mlijeku
![]() |
#15537 |
Pod naletima kopita zla
|
uf i ja sam se razbio u pizzi jucer http://pce.hostili.com/images/D00016gry4.jpg http://pce.hostili.com/images/D00027kp1w.jpg http://pce.hostili.com/images/D00015xhv2.jpg http://pce.hostili.com/images/D00024p0mk.jpg p.s slike su velike stoga 56k i non flat..zaobidite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15538 |
Super Moderators
|
Ždere-ima li netko mikrovalnu a da mu ne stoji za ukras i kokice (kao npr. meni ![]() Ono...da se zna služit sa tim? Gruntam si kako bi si zgrijal filanu a nemam blage kako se koristi prokleta naprava ![]()
![]() |
#15540 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Filanu papriku , uuummmm , totalno sam zaboravio na tu deliciju , sutra Filam i do ponedjeljka se budem Nafilao . Ovisno kakva je mikrovalna , ja uvijek prvo minutu stavim kad grijem pa onda jos po potrebi , recimo cevapima je i minuta dosta da lepinja opet bude socna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|