|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
X: beyond the frontier
Evo malo nostalgije iz 90-ih ![]() ![]() ![]() Jel se netko sjeća ove igre zanima me jedna sitnica koja mi nikako nije jasna... pri kupovanju robe prikaže mi recimo 200 kredita... znači mogu kupit robe za 200 kredita... zvuči logično zar ne? ali pazite sad ovo nakon što potrošim tih 200 kredita ponovno imam nekih 180 kredita i tako par puta... jel to normalno ili je to neki bug... Ako se netko sjeća bio bih zahvalan da mi riješi dilemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Nabavljam ju već 2 i pol dana nikako da mi stigne, prvo Dead Space uletio , pa Bully Schollarship Edition i tek sad završavam sa nabavljanjem X3
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam htio probat x3 ali mi malo bilo glupo počet u sredini pa ono... Posudio X da vidim kako izgleda... Nije loša ali ako je ovaj bug normalan leti natrag ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
igrao tko x3: terran conflict? razmisljam da nabavim igru inace nisam nikada igrao ista iz x serijala a volim igre sa svemirskom tematikom (najbolje su mi freelancer i nexus:the jupiter incident) dakle, da li se isplati kupovati terran conflict i da li je doista toliko kompliciran? ima li ikakav multiplayer? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|