|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Miris paljevine i vga problem
Kupio nove komponente, cpu, ram i vga. E sada mi je pocelo smrditi po zapaljenoj plastici i to dosta jako. Jel moguce da je to do napajanja jer sam napajanje dobio s kompom jos prije godinu i pol, ne znam niti koja je marka. Takodjer me zanima jel moguce da grafa ne vuce napajanje dovoljno jer nema sto vuci, jer imam osjecaj kao da ne radi kako treba. Naime neke igre ne rade kao kod drugih, a oni imaju isti ili losiji komp od mene. To me zanima zato da znam da odem reklamirat grafu i zamijenim je za drugu ili je to do napajanja tako da ne gnjavim ljude bzvz. Hvala i svaki savjet i komentar je dobrodosao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Pa sam ti reko u prijasnjem postu da promjenis napajanje,ovo tvoje nema niti 200W,kockas se bezveze,umjesto da poduzmes nekaj,kad ti spali sve komponente bit ce ti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Podesi i vent sa ATT-om na grafičkoj |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
ok, samo sam htio provjerit prije nego potrosim 600 kuna. Hvala puno, hehe Majo samo sam htio biti siguran ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma nemas frke,sam ti zemi Fortron 400W PNF imo sam ga na e2160 na 3,2,2gb rama,8800GTS 512 OC,2hdda,6 ventova i popratne sadrzaje. Dode pisljivih 270kn a bar ces moc mirno spavat da ti ne shebe cijelu konfu,jel ak pokrenes neku igru i grafa ti povuce struje,a ono nestabilni naponi 10v umjesto 12v i kabum pa da vidis veselja... Tih 250ak kn nije vrijedno te zajebancije... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
night shift
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako je komp dugo radio na losem napajanju, treba prekontrolisati elektrolite na ploci. Vizuelno, naravno. Lako je prepoznati nabubrele elektrolite. pozdrav.
![]() |
#9 |
Banned
|
Fala ekipa i frend mi je preporucio tog Fortrona, tako da je to the way to go. "Hari Poter" uzimam novu maticnu tako da hehe necu niti gledat te elektrolite na ploci ^^ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|