|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) Kontinuirano resetiranje kompa
resetiranje se dešava u kratkim vremenskim intervalima i to kontinuirano, tako da ne dobijam niti signal na monitoru, niti zvuk s beepera. Probao sam staviti drugi beeper nebi li dobio grešku, međutim ništa. Inače radi se o AMD-ovoj platformi: Mbo od gigabyta GA-M55S-S3 Cpu Athlon64 X2 3600+ RAM 2x512 Kingmax napajanje od Chiefteaca 400w. Komp je star oko godinu i pol dana. Pa ako tko ima kakvih iskustava ili saznanja molio bih za pomoč. Poz.
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Testirati komonente ovim redom... 0. CCMOS (makar ne očekujem da će to pomoć) 1. Poodspajati sve periferije s kante (to uključuje i hardove optike i PCI kartice) da ostane najosnovnije (napajanje, ploča, proc, ram, grafa - ako ploča nema integriranu), možeš i ramove počupati ako imaš više keksa i samo jednog piknut... 2. Napajanje (ako gornje ne rješi) 3. Matična (ako je napajanje ispravno) 4. Grafa (ako je oboje gore ispravno)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo samo da se javim da sam uspio. Kako sam i ja mislio da CCmos neće imati efekta krenuo sam od add 1 pa add 2 i tek onda CCmos koji je uspio riješiti problem. Malo čudno ali šta me briga glavno da stvar radi. Hvala na angažmanu. ![]() Poz.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|