|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
VOIP - Thomson ST780iWL
Evo, danas mi je dosao Thomson ST780iWL u zamjenu za krepani d-link i ugledam da ima voip funkciju i odmah odem na forum, korisno je da ima master user i pass (mislim ovdje na forumu) Otvorim expert opcije na routeru za voip i unesem podatke za voipdiscount i radi. Dakle, kada se zove (sa telefona) ide preko voipa (dakle, interneta), a ako se ukuca prvo *40 u telefon, onda poziv ide normalnom telefonskom linijom. Taman sam planirao kupiti neki od SIP uredjaja, ali eto t-com me spasio Postovanje forumu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
a, kako si to spojio? jedan telefon si ukopcao u thompsona? zanimljiva stvarcica...moze jos netko isprobati pa rec rez? jel bi radio skype tako? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
skype ne bi radio jer ne koristi SIP nego proprietary protokol ali svaka cast na ovom..pa otkricu..imam doma skype phone, ali probat cu ovo sto prije mogu (treba mi obican telefon za spojit u thompsona prvo ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
jos jedno pitanjce...jel thompson mora biti modem/ruter da bi to radilo, ili je dosta da je u lanu koji ima net? pretpostavljam da je onda dosta ukopcati obican(analogni) tel u voip prikljucak i to radi? thnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Koliko ja znam – mora. |
![]() |
![]() |
|
|