|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Mobility radeon hd2600
Blago receno sam zbunjen jer kada pokrenem bilo sta sto koristi GPU broj shadera padne sa 120 na 80. I jeli sada za vjerovati Everestu na tim ocitanjima ili ne?!? Temperatura je vise nego dobra tako da sumnjam da ima veze sa time. Eglavnom sve mozete vidjeti u prvom filmicu sta se dogadje, a drugi filmic je video response od nekog lika koji ima istu grafu na laptopu. 1. http://www.youtube.com/watch?v=q46dTxgHNm8 2. http://www.youtube.com/watch?v=MGouYhRnAR8 Da, i cisto za info... koristim modane desktop drivere Molim koji komentar ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Možda se trenutno toliko shadera koristi i nisu više dostupni za očitanje everestu? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 |
|
Premium
|
Mislis da se u tom trenutku koristi samo 40 shadera? Pa to je onda jos gora situacija jer uvijek se spusti sa 120 na 80, nikada na 40 ili 0Performanse su vise manje dobre po specifikacijama, ali kako vidim ima jos slicnih primjera |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
aty mobility radeon hd 2600
ovu grafičku imam na svom laptopu hp8510p sa OS-om WIN xp pro. zanima me ako je izašao noviji driver za grafičku da li ga trebam skinuti i updateati postojeći?npr kad sam skidao sa hp-ovih stranica fajl kad se raspakirao je bio sp38546, a ovaj novi kad bi downloadao driver bio sp38547. sve mi radi ok, pa pretpostavljam da nema nikakve potrebe. je li to potrebno skinuti? hvala! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
sory na OT ali koristis li vistu pa si modao drivere ili XP.Ako netko ima vistu kako rijesava problem drivera za ovu grafu!?Hvala!
|
|
|
#6 |
|
Premium
|
Koristim XP, nisam probao za Vistu modati ali nevidim zasto se nebi moglo. Inace koristim Mobility modder! |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|