|
![]() |
#727 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
![]() Zadnje izmijenjeno od: °kabel listrik°. 03.10.2008. u 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
|
Nop..heh...prvo kuciste je otvoreno to je plus, opipavanjem djelova maticne( koji se griju, North Bridge, South Bridge), utvrdio sam da je temp tako nekakva...mozda koji stupanj vise, nemogu ti prezicno reci znaci josh jedan plus, i plus sto je dosta dobar protok zraka, nevidim razlog zasto bi temp bila lazna!!! a i to su temp pri normalnom radu, nije nekakvo veliko opterecenje! i plus zaboravih to http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...e=0&Sifra=3723 na North Bridge-u i na South Bridge-u P.s. vidim da i ti imas istu maticnu, kako se tebi krecu temp?
![]() |
#731 |
Premium
|
Ha neznam, sada u ovom trenutku su mi malo vece temp, jer komp vec dosta dugo radi!! u prosjeku za 2-4°C ali opet kazem ti nista strasno, i kada pipam heatpipovi su hladni...al doslovno.! evo ti temp od malo prije, pa si sam prosudi ![]() i onda stvarno nevidim sto ti tu nije jasno..kaki frizider, kake gluposti!!
![]() Zadnje izmijenjeno od: °kabel listrik°. 03.10.2008. u 01:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma joj covjece, makni si Everest sa kompa i prekini buljiti u temperature, NHF. Kompjuteri nisu ljudi pa da krepavaju nako 40 i kusur stupnjeva, zacudio bi se kolike temperature zapravo hardver moze trpiti i unutar cega je specificiran. Ova tvoja kanta mi djeluje presmijesno, sve nakrcano ventilatorima i opasnim hladnjacima, a konfa s takvim komponentama da bi se mogla upasiviti. Moj ti je savjet uloziti parstotinjak kuna u novo kuciste i rijesiti se ovog krsha, jer kaj ti vrijedi toliko ventilatora kad ti ST, TR, ploca i ostalo grca u prasini? Nije stvar samo u nabijanju nekoliko kg heatsinkova i propuhivanju svega i svacega unutar i izvan kante...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Premium
|
Hehe, da kolege drage, ja bi iskreno bio najsretnii covjek na svijetu, kada bi netko od vas mogao doci do mene i vidjteti kako vi kazete "KOMP KOJI SE GRCA U PRASINI" - iskreno to mi je bilo najsmjesnije( hahahaha), drugo "HRPA VENTOVA" loool pa garant misle kao ono to je buuucno u PM. hahahahah i tu sam se iskreno dobro nasmijao.... A evo i par zgodnih odgovora na sve ovo toliko smjesno...jos jednom hahah...Prasine ima za 30% manje nego u vasim kucistima(prasina samo prodje otud i toliko ventova), jer ste ih toliko dobro zatvorili tako da ventovi usmjereno uvlace na komponente prasinu, hehehe, al ajd dobro citate po ostalim forumima kako je to dobro, a niko da se sjeti malo da kemija, cast izuzecima, ali i njima ste se izrugivali na kojekavke nacine, jer ste mislili da je ono sto je na stranim forumima ok da to mora biti tako!! Drguo, posto sam se upznao sa drugom DOMY_OS kojeg sam BTW znao i od prije evo moj prijedlog je da on posto je tuu puno vise na ovom forumu i imate prema njemu puno vise respekta, dodje do mene i uvjeri se sam, pa da onda vama ispredaje sve ovako kako je!!.....da vam dokaze a i pokaze...kako malo kemijanja dovodi do kako i sami ste rekli do " ZADIVLJUJUCIH REZULTATA " Eto nada se da zbog ovoga nece biti ban ili slicno, samo zato sto sam drugaciji a vi svi nevjerujete u to...pa zato .....jos jednom ponavljam znam da ima jako puno ljudi koji dosta znaju o komponentama i rekao sam cast njima u svakom slucaju, necu sada nikoga posebno napisati jer ce se oni i sami pronaci ovdje... I nemojte reci da nisam fer ili tako sta..eto jos jednom poziv DOMY_OS-u da dodje do mene i uvjeri se u sve to! TNX
![]() |
#738 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo ja sam spreman na mali eksperiment.. neka netko iz Osijeka ode, izvadi tvog Sonic Towera, dobro puhne kroz njega, a ti s druge strane duboko udahnes... ako se ne zakasljes od prasine, ja ti placam novo kuciste...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() 2. To da prašina samo prođe - neće da ide, jesi kad čuo za nešto što se tove statički elektricitet? Pretpostavljam da jesi pa s obzirom na to savjetujem ti da pručiš kako on djeluje na čestice u zraku... ![]()
![]() |
![]() |
#741 |
Premium
|
Ok..evo posto je sada vanjska temp. oko 20°C barem tako nett kaze a u sobi mi je od jutra ukljucen radijator... evo vam sada temp. ![]() i da komp nisam gasio, a i obratitepaznju na brzinu vrtnje ventova nego na gore navedenim slikama... @yedwy cuo sam za staticki el. ali iskreno kada sam imao zatvoreno kuciste imao sam uvjek vise prasine..!!
![]() |
#742 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
pa cpu sa vodenim ne bude na 21 nevalja ti pokazivac taj aj skini real temp pa sa njim probaj cpu jezgra jedan 38 a druga 35, sad po kojoj logici dode proc na 21, cudno |
![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajde, nije ovo topic za chat. Ovdje su lijepo posložena kućišta, a sve sumnjam da se ovo tvoje može svrstat u "lijepo uređeno". Al neka ostane, a sa pričom dajte malo lakše. Nemojte uništit topik nego pomozite jedni drugima da to sve skupa bude bolje.
![]() |
#744 |
Premium
|
Da naravno slazem se, ali ja sam izazvan ![]() ![]() evo @croclocker skinio sam real temp i evo i prikaza ![]()
![]() |
#745 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
ja imam isti problem sa senzorom samo obrnuto u sobi mi je oko 20C evo slika: edit: i da temperatura procesora mi je točna, a imam samo 3 ventilatora u kompu (u napajanju, na procesoru i ispuh) http://www.imagesforme.com/show.php/173244_DSC03966.JPG Zadnje izmijenjeno od: dalegic. 03.10.2008. u 23:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 04.10.2008. u 01:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
[quote=papčić;1154320]ako se ne varam mu ova 2 120mm venta upuhuju zrak, da je cpu fan stavio obrnuto pobijali bi se međusobno ![]() ![]() ![]() Varaš se!ova dva venta ispuhuju zrak iz kučišta,a cpu hladnjak radi upravo suprotno znači vrača ga nazad!od toga što cpu hladnjak puše po memoriji nema koristi jer puše topal zrak! |
![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Nervozni poštar
|
![]() |
#750 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
@kabel listrik - kako se igraš sa trackball-om? meni je za igre smrt, koristim ga inače u radu, ali za igre uzmem miša. edit: sorry , fulao sam ime prvi put... Zadnje izmijenjeno od: sasuke_the_king. 06.10.2008. u 10:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|