|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
(riješeno) Kompjuter restarta sam od sebe...
Dakle, sumnjam da je PSU problematičan ali želim prvo vidit šta vi mislite ovdje...igram neke igre, i onda mi nakon nekog vremena, nije uvijek točno određeno, kompjuter se prvo zagasi na par sekundi sam od sebe (usred igranja) i onda se upali sam, pa se zna neke pute odmah opet ugasit dok još nije ušao ni u windowse i onda se opet upali i ide dalje...vjerujem da je do PSU-a ali ne želim riskirat i nosit njega ća pa da nije on na kraju...inače, imam Tagan 480W Super silent...od tog naziva kao prvo Super silent ni "S" jer je bučan ko vrag (od prvog dana odkad sam ga dobio) a odkad sam ga kupio već je jedan bio riknuo, ovaj su mi dali novi jer onaj nisu mogli popravit i eto...slutim i da ovaj rikava...usput, nikad nemojte kupit Tagan napajanja....katastrofa...a cijena im je visoka... p.s. ok, možda u europi i drugdje u svijetu imaju bolje Tagane, ipak smo mi ovdje etiketirani eastern-europe....a čuo sam i da Hgpost i Ve-mil ne kupuju komponenete od dobavljača iz inozemstva ne po komadima nego po kilama....ma bravo ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Za pocetak popuni opciju moj komp da znamo i ostale komponente o kojima se radi,je li ima kakvih gresaka u event vieweru?RAM je u redu ispravan testirao si?Ajde malo vise informacija ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
#8 |
Premium
|
gle nabacio sam memtest (u windowsima) i pošto mu treba hrpa...pustim ga da radi, ali kad se vratim vidim da se restartao....hmm, sad se pitam dali je onda ram u klincu...tri puta se to desilo već....event viewer....gdje da to nađem? nikad nisam imao ovakve probleme pa eto, neke stvari ni neznam, malo razumijevanja :-) komp je stari AMD...prvi koji je bio 64 bita....matična gigabyte sa Via KT800 chipsetom....1,5 giga rama.....Geforce 7800 EVGA.....Tagan 480W "Super silent"....novi hard 640 Giga Wester digital.... |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
evo skinuo sam memtest86+, snimio ga, restartao komp i bootao...dakle počelo mi je testiranje rama prije windowsa....došlo je do nekih 62% i onda mi je restartalo komp...e sad, dali je baš u tom trenutku otišao k vragu napajanje....ili je tu ta točka gdje ram nešto štekaju....neznam kako saznat |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
memtest bi izbacio errore, ne bi restartao komp. posudi neko napajanje i isprobaj. Ili ako ne mozes nadji neku normalnu, manju trgovinu koja ima svoj servis i zamoli ih da ti testiraju s drugim napajanjem ako zele da kod njih kupis drugo ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
onda mi je najverojatnije napajanje u klincu....neki dan kada sam došao je smrdilo malo po zapaljenom...to je to... |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
napajanje zamjenio i stavio staro....radi bez restartanja...dakle, Tagan napajanje je smeće...2 su mi rikla unazad 2 godine...s time da su mi prvi put kad je riklo dali novo napajanje, i eto i to je sad riklo...preporuka: ne kupovati Tagan...niti su tihi kako tvrde da jesu niti rade kako trebaju tj. koliko bi trebali....jadno.... možete zaključati temu admini.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|