|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Mreza na poslu
Ne kuzim se bas u mreze i tak te stvari pa cu vam pokusati objasniti moj problem(ispricavam se ako postoji tema). Svi kompjuteri na poslu su umrezeni, imamo razmjenu na kojoj mozemo sherati razne stvari, no ono kaj mene muci jest to sto ne mogu "skidati" nista sa neta a da "glavni" ne vidi. Stavim skidati neku seriju i odmah mi doleti obaviest - molim prestanite sa skidanjem! Postoji li neki nacin da moj komp postane "nevidljiv"? I jos dopunsko pitanje ![]() Neki imaju razmjenu ali je zabranjen upad u file - postoji li neki nacin kako upasti u taj zabranjeni file? Hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Blago rećeno bezobrazno od firme koja ti brani korištenje firminih resursa (mreža, internet) u privatne svrhe. Posli 3. upozorenja bi te premjestio za manovala u skladište ili kući. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
1. Hebiga, firma ti je stavila neki softver da pazi da se ništa ne skida. Probaj se raspitati kako to radi, možda ima načina zaobići ga. 2. Ja se nadam da se ne može pristupiti fajlu kojem ti je eksplicitno zabranjen pristup! |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Nikky Gle da znam da ja jedini skidam ne bi nista rekao, no skidaju apsolutno svi - ja sam jos korektan i stavim komp da skida poslije posla - jos sam namjestio na torentu opciju da je najveca moguca brzina skidanja 50kbs. Frend mi se hvali da skine par giga dnevno! ja skinem jednu epizodu serije tu i tamo(krenuo je House i Heroesi). Ako moze netko pomoci super ako ne oprostite na oduzetom vremenu |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
2. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
1. Postoji puno načina da se to napravi i dok su neki lako rješivi drugi su nerješivi, ako te glavni admin "vreba" preko nekog spy programa s kojim vidi sve što imaš pokrenuto nemožeš nikako to zaobić i ostaje ti samo ovo što reče kolega iznad mene... Mimo toga sa utorrentom se može bindati na određene portove i forsirati enkripcija čime je jako teško vidjeti što ti skidaš ako se stvarno ne potrudi, naravno ako se gleda samo kad ti skoči promet onda opet ništ koristi jer nemreš ne napravit promet kad skidaš... 2. Ovisi o tome kakva vrsta zaštite je u pitanju ali ako je to slagao neko s pola grama pameti - nema, bar ne nečega iz instant sektora... 3. Preporučio bi ti da poradiš na boljim odnosima s kolegama s kojima radiš, mogao bi se iznenaditi kako koja runda pijače i par pica za gablec znaju otvoriti vrata koja su prije bla zatvorena...
#12 |
Expert from the shadow
Datum registracije: Dec 2006
|
Radis, dakle primas placu... Zbog cega ne bi uzeo si DSL doma, i skidao koliko hoces i sta hoces?? A ne da se igras sa poslom koji danas ne pada sa neba.. Pusti zahebanciju, ne isplati se da dobijes otkaz zbog 2-3 epizode heroesa ili housea... |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
neznam neznam...ipak je to house i heroes, i to 24 epke a ne 2-3... treba dobro razmislit i odvagat.. posao ili serije... hm!
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|