Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.08.2008., 22:34   #1
Ementaler
Premium
Moj komp

Ementaler's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Red Faction Guerilla

"Prošlo je nešto više od pet godina od kada je izašao Red faction 2. Nakon vrlo dobrog prvog nastavka i nešto lošije dvojke ( uglavnom zbog nedostatka pravog multiplayera ), najavljen je i treći, Red Faction: Guerrilla. Pročitajte čime će novi nastavak ovog serijala pokušati zadobiti publiku."

Izvor: http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=140&select=22

Imate i par trailera u gornjem linku.

Daklem novi je Red Faction skoro pa tu. Što mislite kako će ispasti i kako vma se sviđa ovo što možee vidjeti u trailerima i pročitati u najavi? jeste igrali prva dva nastavka?..
Staro 05.08.2008., 23:47   #2
d^_^b
Premium
Moj komp

d^_^b's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Nekako mi se i ovo cini "sinteticki"...
Cisto sumnjam da ce proci bolje od prethodnika...

Mozda ludo poredjenje, ali prema ovim trailerima, igra me podsjeca na Roque Troper... U prvih sat vremena zabavno, kasnije ti samo dodje da slupas comp...

d^_^b je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.08.2008., 00:56   #3
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
igrao 2, i bila mi je dobra

posebno mi se sviđalo raditi rupe u zemlji

valjda će to i sada staviti

i neka naprave da ne bude loading svaku minutu
Staro 06.08.2008., 20:21   #4
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
prešel sam 1. i 2. dio, igre su solidne, ali ovaj mi izgleda glupo, mutava grafika, još mutaviji gameplay, imam osjećaj da su se previše osredotočili na samo rušenje svega nego na akciju...
xGAME je offline   Reply With Quote
Staro 20.09.2008., 05:52   #5
Valg
Guest
Moj komp

Datum registracije: Jul 2008
Prešao oba, 2. nije ni sjena 1. RF-u... Evo idem instalirati igru, imam njemačke medije, ali ok, tad sam ih dobio za 5-6€, super popust.

Možda još radi koji online server!
Valg je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2008., 10:35   #6
Z-man
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Moj komp

Z-man's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Obožavao sam RF, po traileru ovaj novi izgleda predobro
jedva čekam
Staro 26.09.2008., 13:28   #7
V3rt!g(o)
Premium
Moj komp

V3rt!g(o)'s Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Dvojka nije imala nikakve veze s originalom, prićom, atmosferom itd., štoviše, koda igram neku arkadu za nintendo . Kolko sam videl na trailerima, 3 se nadovezuje na priću jedinice - this could be good!
Staro 21.10.2009., 20:22   #8
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Završio je konačno pa da malo upišem dojmove u ovaj stari thread.
Odmah na početku da se ogradim nisam odigra multiplayer već se odnosi samo na single,bez patcha ili ikakvih modova. Igra me nije razočarala-dapače nekako bih je okarakterizirao kao GTA Sci-Fi mode. Grafički izgleda ok na low detaljima@1280x960, 2 puta u 2 dana je bilo crash to desktop, lag je prisutan kad imate mnogo protivnika na mapi, još ako se tad oko vas ruši zgrada ili dvi ode framerate na cca 15-20fp/s.
Priča je standardno "kenjkavo spašavanje planete na gerilski" , 99% građevina je uništivo, prisutno je i 20-tak vrsta vozila, nažalost nema upravljanja letjelicama. Mapa je ogromna, a sama igra sandbox tipa-dakle sami birate questove, nakon kojih dolazi unlock oružja i upgradeova. U meniju imate i statistiku vaše destrukcije, opis oružja, opis vozila, videoisječke otključana dostignuća tj. medalje...Nema quicksave već u morate ulazit u menu igre ili opciju mission retry. Nema mnogo varijacija protivnika i konstantno se respawnaju, ali nisu totalni noobovi-dapače (bacaju granate, pucaju iz zaklona, ulaze u okolna vozila i rešetaju minigunovima iz istih-bježe iz vozila ako počnu goriti, bježe od vas i pucaju po vama, nekad vas pokušaju i pregaziti). Igra se u 3 licu i kad završite glavnu misiju možete i dalje harati mapom, završiti ostatak questova ili ponovo igrat završene.
Preporuka i obavezno isprobati jer količina destrukcije koja se rijetko kad viđa-igra. PS sledgehammer je must use kad vas okruži par botova

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno