|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Red Faction Guerilla
"Prošlo je nešto više od pet godina od kada je izašao Red faction 2. Nakon vrlo dobrog prvog nastavka i nešto lošije dvojke ( uglavnom zbog nedostatka pravog multiplayera ), najavljen je i treći, Red Faction: Guerrilla. Pročitajte čime će novi nastavak ovog serijala pokušati zadobiti publiku." Izvor: http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=140&select=22 Imate i par trailera u gornjem linku. Daklem novi je Red Faction skoro pa tu. Što mislite kako će ispasti i kako vma se sviđa ovo što možee vidjeti u trailerima i pročitati u najavi? jeste igrali prva dva nastavka?.. ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nekako mi se i ovo cini "sinteticki"... Cisto sumnjam da ce proci bolje od prethodnika... Mozda ludo poredjenje, ali prema ovim trailerima, igra me podsjeca na Roque Troper... U prvih sat vremena zabavno, kasnije ti samo dodje da slupas comp... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
igrao 2, i bila mi je dobra posebno mi se sviđalo raditi rupe u zemlji ![]() valjda će to i sada staviti i neka naprave da ne bude loading svaku minutu
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Dvojka nije imala nikakve veze s originalom, prićom, atmosferom itd., štoviše, koda igram neku arkadu za nintendo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Završio je konačno pa da malo upišem dojmove u ovaj stari thread. Odmah na početku da se ogradim nisam odigra multiplayer već se odnosi samo na single,bez patcha ili ikakvih modova. Igra me nije razočarala-dapače nekako bih je okarakterizirao kao GTA Sci-Fi mode. Grafički izgleda ok na low detaljima@1280x960, 2 puta u 2 dana je bilo crash to desktop, lag je prisutan kad imate mnogo protivnika na mapi, još ako se tad oko vas ruši zgrada ili dvi ode framerate na cca 15-20fp/s. Priča je standardno "kenjkavo spašavanje planete na gerilski" ![]() Preporuka i obavezno isprobati jer količina destrukcije koja se rijetko kad viđa-igra. PS sledgehammer je must use kad vas okruži par botova ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|