|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Da li je potreban Network Setup Wizard kod spajanja dva računala?
Povezao sam kablom laptop i pc ali ne uspjeva mi veza da profunkcionira. Po uputama na forumu za povezivanje 2 kompa unjeo sam one 2 različite IP adrese. U Network Connections kliknem na gumb Repair javlja mi "TCP/IP protocol for this connection not enabled". Dajte mi neke upute gubim se u ovim terminima; DNS adress, IP Adress, TCP/IP protokol, Subnet Mask, Getaway... ![]() Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
cmd-->ping xxx.xxx.xxx.xxx.(adresa drugug kompa)... -->
Za cisto spajanje 2 kompa(prebacivanje muzike i sl.) samo odi u properties i pod TCP/IP protokole si postavi IP adrese(tako da prva 3 razreda budu ista,a samo se zadnji broj razlikuje,tipa 1 i 2).Subnet ce ti se direktno postaviti cim kliknes na njega.
ako hoces biti siguran odi u run-->cmd-->ping xxx.xxx.xxx.xxx.(adresa drugug kompa)... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Ne šljaka ljudi, napisao sam Ip adrese različite i na ping naredbu i piše request time out! I kako fotku ubacujem, kakav link to moram upisati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Evo uspio, thanx, ali ne mogu spojiti laptop sa kompom da mogu sherati mjuzu i filmove s pc-a. Dajte bilo kakve informacije, da li je do ip-a, protokola, Home networka itd. Hvala unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Kvačice na Slici 4: Local Area Connection Properties u gornjoj temi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
A ljudi pomagajte, ne mogu nikako povezati svoje kompove, zar niko ne može pomoći! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle da bi mogao sherati fajlove s jednog kompa na drugi prvo (nakon što si ih spojio fizički ili preko wifia te postavio adrese) moraš pokrenuti file i print sharing (ako nije po defaultu pokrenut, mslim trebao bi biti ali ko zna jel) i onda moraš definirati sherane foldere, usere koji će im moć pristupati itd upravo kako piše na onoj temo koju ti je facless linkao jel...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|