|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Vista i wireless
Lijep pozdrav! Možda sam fual, ali mislim da bi mi netko s tog foruma mogel pomognut.Imal sam komp i na njemu xp. S kolegom, koji je udaljen cca 25 m, služil sam se wirelesom i to na taj nacin kaj sam upisal one vragove (brojeve) itd. Sve je radilo OK, sve do trenutka kupnje novog računala i stavljanja Viste kao OS. Jednostavno nece, pa nece. Radim kaj god hocu, ali nece pa nece. Citam na forumimam razna objasnjenja, ali nigdje ne nadjem postupak kako to uradit? Na tom forumu sve lijepo piše u svezi xp, ali nikako ne mogu naci u svezi Viste. Moze li netko bar osnovne crte tog napisat da se ne mucim!? I da bude tragika jos veca, vista je u "slovenskoj verziji", jer nikako da nadjem engleski patch z nju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Neće se spojiti vista na XP neće se spojiti xp na vistu ili se uopće ne vide strojevi? Stavi na oba stroja fiksne IP adrese (one brojeve ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Možda treba kaj prckat po BIOS-u?Naime na matičnoj je ugradjena mrežna, pa makar ju ja i disablam, vista ne konta spajanje na internet. Možda komu i taj podatak pomogne? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
imao sam i ja taj problem,.. samo sam ja na kompu sto ima xp instalirao kao neku uredsku mrezu,.. neznam tocno sad sta i upisao koju mrezu da instalira i na visti upisao workgroup i proradilo mi i cak mi ni vatrozid nije iskljucen,... ja sam se mucio s tim oko 15 minuta dok nisam skuzio kako,.. samo trebas malo istrazit i pokusat ,.. pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|