|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Call of Duty na ati x1250
pozdrav,.. oprostitte sto otvaram ovu temu i nisam znao kako da stavim ime teme na grafickoj ati x1250 na laptopu nemogu igrat call of duty ( od jedinice do cetvorke,.. ),.. stalno trza, steka,.. isprobao sam 8.7 i 8.8 drivere ali nista ne pomaze,.. ima li tko kakav savjet pozdrav,.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
na tome i PES steka, a kamoli cod |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
ja mislim da je do drivera,.. igram neke zahtjevnije igre,.. ali mi ne radi ni call of duty jedinica kako treba,.. igrao sam crysis na 800 x 600 na medium detaljima i ije trzalo ni stekalo,.. jesu li izasli neki noviji driveri od 8.8 ,... malo bi ponekad igrao call of duty 2 i 4 pa ako mozete da pomognete,.. call of duty cetvorku sam probao prije ali ne na ovim driverima i trzalo mi je igra ,.. moram je opet instalirati pa cu pogledati,.. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
meni 8.8 radi najgore do sad, otkad imam ovu grafu, tako da mi je od službenih verzija 8.7 najbolji, a 8.9 beta je kolko ja vidim ista po performansama kao 8.7, tako da trenutno nju imam instaliranu, i nema nikakvih problema za sada. probaj tu betu instalirat, ako i dalje ne valja, onda je očito cod4 pre velik zalogaj za tu grafu. samo kad brišeš prijašnji driver, počisti sve sa driver cleaner da ne ostanu fajlovi od starih drivera, jer ih novi redovite ne pregaze pa nastanu problemi. eto, to bih ja isprobao za početak. meni je radio cod4 na 9600xt, na što sam osto u šoku, tak da me ne bi čudilo da radi i na tvojoj. jest 9600xt jača, al ono, možeš probat sa tom betom pa vidit. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni je vrtila na 40-50 fps-a ako se dobro sjećam.Dosta laga,i nemožeš igrat MP tako ako si naučio na bolje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
meni je vrtio cod4 na laptopu s X700 tako da ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|