|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
assembler: kratko pitanje (trebam malu pomoc)
Imam problemcic: u assembleru bi trebao napraviti program "trceceg svjetla", i sve mi radi ali nikako da mi proradi zadnja stvar, a to je da se program zaustavi recimo tipkom "x" ili bilo kojom tipkom. Nisam bas strucnjak i znam da je to jedna od osnovnih stvari ali treba mi pomoc, ako netko zna nek napise ili posalje na PM. Hvala! Ako treba mogu nekom poslati program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
U kojem točno programu radiš? Jel to simulator nekog procesora? Tipkovnica ti je spojena ne neki port, pročitaš sa porta podatak i usporediš sa ASCII kodom za "x" Ako tek počinješ sa asemblerom preporučio bi ti Microprocessor Simulator |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ima tu nekoga ko je lud za assembler-om.....inace simulator je motorola 68k.... ako nekome ide to super nek se javi na pm....inace zadatak nije tolko tezak.... thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.code
Datum registracije: Oct 2008
|
Inace Assembler je program, a Assembly je "jezik".
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Vidim tu zanimljive teme pa bih vas upitao da li netko zna klonirati chip ( sa serijskim brojem ) s jedne video capture kartice? ako netko ima ideju neka mi se javi na 091 3007 027 - plaćanje po dogovoru |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|