|
![]() |
#1 |
ubergeek
Datum registracije: May 2004
|
OC R9600pro
Kak vam ide? Ja sam nedavno na svoju safirku montirao (uz puno muke) ArtcicCooling i pasivce na memoriju pa sam probo. Prvotno sam mogo 480/360 (14 starih i 4 novih markiza) a sada 470/350 ![]() Zadnje izmijenjeno od: SinglPlejer. 20.05.2004. u 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Koliko je problem instalirati taj cooler? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ubergeek
|
neznam kak je kod drugih graf ali ja sam se poprilicno napatio ali ipak najveci problem je bio staviti smontiranu u Antecovo kuciste bez mudanja kucista a posto nemam tu u zg alata nisam mudo pa mi stoji malo ugrbavo i nije dobro zasarafljena tako da bas i nije stabilna da i jos nest meni je puno stabilnija sa FW i AA dali i koliko treba dizati napon AGPa primjetio sam da mi je slika za nijansu mirnija kad dignem malo napon |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ubergeek
|
gledaj zasto se mucit nazovi links najavi se dodji sa grafom kupi kuler kod njih i oni ce ga bađabe namontirat i njega i ramsinkove ako hoces ps. ak si kupio grafu kod njih garancija ti ostaje
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Pa baš dolazit iz Nina do Zagreba za to? Meni se i ne bi dalo. off topic @ segregator - jel bude kaj od one obale kaj su počeli radit na Ždrijacu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
ubergeek
|
Citiraj:
onda skupi zivaca (cigareta, 1lkave, ![]() inace isplati se cooler je musthave puno tisi i smrzava grafu
![]() |
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
|
Iako je skuplji po meni je Zalman puno bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ubergeek
|
s tim se slazem ali nije praktican za lanove 325g /278 u korist arctica jel ko pokusavo dodatno ucvrstit zalmana ili arctica
![]() |
#10 |
Treba kaj skurit??
|
Nema potrebe. Ja sam nosil komp svuda sa Zalmanom na grafulji i sve je OK. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
ubergeek
|
da kad smo kod lanova inace sam iz pz i tamo sam glavni organizator lanova ali u zg se ne snalazim treba mi savjet di da se obratim da nekog naprasim u SCu ![]() ![]() i di ima neka normalna igraonica u zgu(opticki parcovi,17"monitori,peciran SC i CS i da nema puno bucne djecurlije)
![]() |
#12 |
Treba kaj skurit??
|
Za igraonicu. Ima jedna kod Cibone al je zmuljano za objasnit, al se možemo nać kad si u zg-u pa ti pokažem. Solidni su kompovi ( niš ne šteka), optički štakori, slušalice, zamračeno, može se ![]() Ak hoćeš kršenje pravo u StarCraftu možda bi ti mogao složit fajt s MoE klanom. MoE clan |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ubergeek
|
da za nju sam cuo od dosta ljudi al mi nitko ni objasnio di je tocno savrsena pozicija nakon faksa i menze lagano ![]() sto se klana tice moj je u osnivanju vec dosta dugo(1g) i nista od njega dok i pz ne dodje ADSL :mad: da klan je inace we come one iliti wc1 (-(-(-(--)-)-)-) ali imam jednog kolegu na faksu u zg iz buduceg klana ajd mi posalji mob da se dogovorimo za igraonicu( ![]()
![]() |
#14 |
ubergeek
|
ps odlicna anketa
![]() |
#15 |
Treba kaj skurit??
|
Poslao sam ti PM pa se javi da se dogovorimo. |