|
![]() |
#14821 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dinsta se meso za bolognese, budem uz to one superdugačke špagaće i matovilac ![]() Netko uz takvu papicu pije chianti, ja sam se odlučio za dobri stari gembač od jamničke i sivog pinota-nekakav from histria...za gembač je dobar ![]()
![]() |
#14823 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14824 |
Super Moderators
|
![]() |
#14827 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Poslije posla svratili do konzuma po dva paketa tuborga, usput uzeli brdo mesine za roštilj (vratina 32 kn) i još dr. stvari. Onda smo ogladnili pa smo uzeli pečenog piceka i krumpir na ploške. Došli doma ubili se u hrani i maznuli 2 pive.
![]() |
#14828 |
Super Moderators
|
Danas suha hrana-kuhana jaja, safalade i par kranjskih. Raženi. Pivčuga ![]()
![]() |
#14829 | |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14830 |
Moderator
|
Dan sam počeo lagano sa šnitom kruha i pečenim pilećim batkom i karabatkom. Otišao sa starim vu "Sanobor na sejem" i tamo smo uzeli 2 kg odojka. Oko 11:00 sam oglodao sve kosti sa piceka da se ne baci. Otišao kod punice na godišnjicu njezinog mraka i za početak se usvinjio sa zečjim paprikašem i okruglicama od kruha. Nastavio sam sa vratinom s roštilja i čevapima i na kraju baklava i dr. kolači. Pošto me nije sram drugih gostiju išao sam malo prileći i pogledati F1, odrijemao cca 2 sata, umio se popio kavicu i još jednu pivicu da dojdem k sebi. Usput sam prigrizao par čevapa. ![]() Sad sam došao doma sa punom vrećicom mesa i kolača, a imam još i odojka. To bude bogovska večera. Uz to paše kukuruzni kruh, ljuti ajvar i hladni tuborg.
![]() |
#14833 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14835 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
jucer mi je bila mama u posjeti i donjela mi domaćeg paradajza, buče i grožđa ![]() nemreš vjerovati kolika je razlika između domaćeg paradajza i onog iz trgovine (i kod nekih preprodavača na placu) tako da sam jucer dinstala svinjske šnicle s paradajzom i paprikom a za danas planiram pohat pureća prsa i uz to rizi bizi i pečenu papriku za salatu sad se davim u grožđu ![]()
![]() |
#14837 |
Super Moderators
|
Danas, klasika...juha, komadić lopatice dobrog starog pu-ajceka i krumpač. Matovilac. Pivčuga ![]() ![]()
![]() |
#14838 |
Moderator
|
Kod mene budu faširanci sa pire krumpačem i špinatom. Cikla na salatu i ostaci jučerašnjeg roštilja jer nisam mogao sve ubiti za večeru. A žena je upravo stavila kukuruzni kruh u rol.
![]() |
#14840 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
sarma ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14841 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
juhica, prasić pod pekom s krumpirom, paradajz, grašak ->krš i lom
![]() |
#14842 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
jucer kad sam dosao sa posla (oko 3h ujutro) nisam jeo, kad sam ustao oko 13h nisam jeo jer sam znao šta ćemo radit na poslu za jest..uff umirao sam od gladi ali i dosao je taj trenutak.. pizza od 3kg tjesta, 1kg šunke, 700dkg sira, 30 dkg čajne i litra kečapa...kakva je bila? aaaaaaaaaaaaaa nikad bolju nisam jeo, pekla se u krušnoj pećii, nema bolje.. http://pce.hostili.com/images/Slika01512ns.jpg http://pce.hostili.com/images/Slika016r05a.jpg http://pce.hostili.com/images/Slika017kbi.jpg http://pce.hostili.com/images/Slika018qt8o.jpg http://pce.hostili.com/images/Slika019oe7k.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14843 |
Moderator
|
![]() |
#14844 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() Al žuja napuhuje.. Poslije 3 žuje nemogu disati... A Karlu mogu više puta dnevno, i na više načina... ![]() Mislim na pivu naravno... ![]() PS - Paulaner ->> ALL! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14846 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14847 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14848 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Porcija blitve 74 kune po osobi? Crni rižoto 278... Sa takvim računom treba ravno u inspektorat, čisto sumnjam da su im takve cijene izvješene i na jelovniku...
![]() |
![]() |
#14849 |
Moderator
|
U Zagrebu ovo ne dođe više od 5000 kn. A pogledaj zadnju stavku. Postava stola. Nek se napuši k... on i njegovo postavljanje stola. Pljačkaš. Dabogda mu se instalacija zapalila u restoranu. Smrad pohlepni. ![]()
![]() |
|
|