|
![]() |
#1861 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
ja sam sad probao ... 115 mb sa 5-6 tabova i 5-6 addonova
![]() |
#1862 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
4 taba, 20 add-ona - 240MB XD makar ne kuzim zasto bi mi trebao biti unresponsive tako nekoliko puta dnevno ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1863 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() možda je to popravljeno ali ako ti je chrome dobar onda je problem riješen. meni opera dobra zasada, možda nisam toliko zahtjevan surfer ![]()
![]() |
![]() |
#1864 | |
Killer of your Dreams
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
(nazovi neki servis jaci pa pitaj, nemoj pitat one "priucene" majstore) i da, "radi ko avion" je subjektivna procjena, vecina ljudi kojima sam sredjivao komp nisu mogli vjerovat kolko se komp moze ubrzat bez reinstalacije windoza savjeti su bili dobronamjerni, i vjerujem da se razumijem puno bolje u racunala nego ti (pa ne idem djabe vald na fer jbg xD ), a tvoj je komentar s drige strane bio prije spam nego smislena kritika. sto se tice koliki ti je kabel, daj prvo pogledaj koliki ti je SNR, a onda pricaj dalje. vjerojatno ti je centrala ko i meni iza coska, pa nemas problema. savjeti su bili upuceni onima koji imaju problema. zakljucak: prema tvojim komentarima vidim da je sve kod tebe naj naj nja i da ti imas sve najbolje, pa daj ostavi savjete onim ljudima kojima su upuceni i ne budi svakom loncu poklopac! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1865 | |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
aj nemojte se tu prepirat ciji je (ekran) veci, chillajte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1866 | |
|
Citiraj:
![]() 1. bit defender mi je veće sranje od noda , system puno sporiji , lošija zaštita 2. živiš u zabludi ak mi pokušavaš reći da u "jačim" ???? servisima rade "pravi" ??? majstori 3. SNR ovisi u kvaliteti lokalnog backbonea, opterećenosti dslama , kvalčiteti finalne bakrene parice i kućnih instalacija tako da imao kabel iz zida 2 il 10m (kao ja) niš ne mijenja na stvari - i ovo je totalno savršen primjer tvojeg bullshita uopće nebitno ko se kuži više...poanta je da ti izbacuješ podatke koji su meni kao dugogodišnjem useru fakat smiješni kad malo bolje razmislim sigurno radiš prek student servisa u nekom "jačem" servisu računala
![]() |
![]() |
#1867 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego bas cu zaspamati i reci da sam ocekivao ovakav "rasplet" situacije ![]() ![]()
![]() |
#1868 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pozdrav, nego sad mene zanima sta je finalna presuda kod ovog podizanja pinga na amisu. Iskusih na svojoj kozi, postaje ne igrivo jerbo njemacku pingam 120 ![]() Pored toga na speedtestu mi bnetov ZG server pinga 99ms u quake lagometeru dijagnoza je da svako malo imam red spike koji pokazuje da mi je naki paket propao. Ljudi komentiraju kako pregadno lagam. Da zovem za modulaciju jer probao sam pingat sa ono needtohave konfom, sve sam pogasio i isti ashfgviauslfv Inace sam prezadovoljan uslugom i do prije tipa zadnjih 3-4 tjedna nisam imao neke ping probleme. ![]()
Ak-khan-du NEX -------------------------------------------------- Let them die a violent death! Zadnje izmijenjeno od: cbz. 05.09.2008. u 01:44. Razlog: speedtest |
![]() |
![]() |
![]() |
#1869 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
#1870 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1871 |
|
ljudi ja imam relativno šugavu paricu , recimo srednje lošu paricu i zadnjih mjesec-dva mi radi na 6 mbit na 992.1 , ping savršen , veza ne puca , ruter se ne resetira. prije par mjeseci moja parica sa identičnim vrijednostima nije mogla podnijeti takvu brzinu. u čemu je onda kvak? jedino logično mi se čini da su amisu neko vrijeme u nekim kvartovima dslam-ovi bili preopterečeni.
![]() |
#1872 |
Ursus maritimus tyrannus
|
Ja sam se naručio, trebali bi biti kod mene na Vrapču HT-ovci kroz koji dan... Super kombinacija. Bez ugovornih obveza, 168 kn, 4MBITA, instalacija i ruter za kunu, sve flet. Divno! ![]() Mislim da je ovo za kunu (priključak, wireless ruter, bez ugovora) neka akcija za Vrapče... Ulgavnom, jeste zadovoljni?
![]() |
#1873 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Zadovoljan zbog toga sto za 4mbita flat na netu i telefonu dobijem racun do 175kn , to je meni vrlo povoljno ... Samo se nadam da ce i nesto konkretnije o iptv-u uskoro se znati . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
meni je ping kad mjerim na speedtestu između 16-25 i to je jebeno. ali me muči kako je tako velik u igrama? sta ne bi trebao bit i mal u igrama. jel moguće da je velik zato sto na wirelessu imam spojena dva kompa i ps3? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1875 |
|
znači problem je samo u igrama...jedino što mi se čini logično je da ti firewall nije dobro podešen...možda trebaš ručno unijeti neke portove od igre
![]() |
#1876 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
meni danas promjenili modulaciju ... ping mi je pao i to dosta. Eh sad u igri je bio ostao isti, mozda za do 10 manji. No evo kako sam se veceras vratio tek oko 3, reko da testiram kad znam da je cjela mreza manje opterecena i mogu reci da: nemam packetlosa ping mi ustaljen na 50 .de, 60-65 .nl na .uk nisam probao opcenito je filing bolji. Eh sad mozda je upravo u e tom kaj se sve sinhroniziralo, mozda je zbog tog kaj je mreza bila rasterecena, mozda je svashta a mozda smo u shumi. No zanimljivo je kako mi je nakon promjene modulacije pocela varirat dowload brzina. Naime zagrebacki server je na 8 mbita. ali kad speedtestam slovenski server onda mi brzina linka bude max 3 mbita što je cudno jer bi bar amis do slovenije trebao vuci punom snagom. ako netko ima neku ideju slobodno recite a do tad laku noc
![]() |
#1877 |
lar~
|
ne bi se htio mjesati u ostatak vase rasprave ali mi neke stvari jako bodu u oci ... Prvo bih te zamolio da pojasnis sto je lokalni backbone a drugo cu ti reci da SNR sigurno ne ovisi o opterecenosti DSLAM-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1878 | |
|
Citiraj:
backbone bi bili glavni kablovi između kvartova , gradova , država pa je tako logično pretpostaviti na nisu u svim mjestima u Hr jednako propusni ili jednako opterečeni pošto optika ne seže baš do svuda očito bakrene žice čine dobar dio naše mreže
![]() |
![]() |
#1879 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() tomifish2002 nemoras odmah za dzonom ima ljudi kojima treba pojasniti neke stvari ![]()
![]() |
![]() |
#1880 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1881 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
znači trebam forwardirat portove u firewallu? bio sam ih forwardiro na ruteru ali sve je ostalo isto. budem to napravio, a ako ni to ne bude dobro popizdt ću!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1882 | |
|
Citiraj:
isključi firewall u ruteru , probaj sa ugašenim fw u windowsima , znači full nezaštičenu vezu ak će bez fw radit ok znači da ti fw nešto usporava, a onda ćeš morat pročačkat po opcijama
![]() |
![]() |
#1883 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
AMIS
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1884 | |
lar~
|
Citiraj:
A lokalni backbone u danasnjoj mreznoj infrastrukturi ne postoji jer neces medjusobno vezati DSLAM-e koji su access deviceovi nego ces ih spajati u najblizi metro cvor. A jedan DSLAM ne trosi gigabit interneta, vjeruj mi ![]() Bakrene zice kao dio koje mreze? Ako pricamo o HT-u vjeruj da imaju dovoljno kapaciteta kroz svoju SDH/DWDM mrezu. @Codiac, ocigledno nisi shvatio moj sarkazam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1885 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
poz, ovak, otkad mi je brzina otisla na 6Mbit/s online igre mogu zaboravit, lagam prestrasno, evo dsl detalja iz routera pa ako se da nekom da mi kaze sta ne valja i kako bi vrijednosti trebale izgledat da stvar bude ok, takodjer mi torrenti znaju puknut i javit kao da se neka greska desila u fajlu i onda ponekad izgubim cijeli fajl koji sam skidao, sad nemam pojma jel ovo do neta ili neceg drugog ali mi se to prije nije desavalo postam prvo ovdje prije da se oboruzam prije nego nazovem SZK Speedtest: maribor: ![]() zagreb: ![]() ljubljana: ![]() Link Information <table class="datatable" width="100%" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td> </td><td width="30"> </td><td width="220"> </td><td width="50"> </td></tr> <tr><td colspan="4" height="7"> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 06.09.2008. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1886 | |
lar~
|
Citiraj:
Ovo sam predvidjao da ce se poceti dogadjati ljudima kad krenu s ADSL2+ vecim brzinama jer do sad su iskljucivo obican ADSL koristili.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
|
![]() |
#1889 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
sve je to divno i lijepo adsl2 adsl9 ![]() sad vidim da mi je ping relativno ok prema sloveniji tak da je moguce da sam pogodio najdalje servere sto se tice onlajn gejmanja ili je moguce da tu javlja ok ping u igrama da je drugaciji (opterecenje il nesto) u zgradi sam i vod je pod zemljom, srecom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1890 | ||
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Kod surfanja nije problem ali kod igranja je i to veliki - meni je to bio problem. Isto tako the_ghost je u pravu SNM i LA su ti na granici jako lošeg. Probaj prvo tražiti da ti stave modulaciju G 992.1 i ako onda radi OK a ako ne onda traži da ti vrate brzinu na 4 kbps-a (vjerovatno češ morati pisati na reklamacije ili potpisati aneks). Ja sam sve to prošao - njihov tehničar mi je izmjerio da mi je 6 kbps-a maximum ali to je bilo banana jer sam imao prekide u telefoniji i veliki ping u igranju. Trenutno stanje: Maribor: ![]() Ljubljana: ![]() Zagreb - ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|