Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.08.2008., 17:25   #1
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Windows XP LITE

Pozdrav kompanija...
Sigurno ste se sreli sa Windows XP Lite "verzijama", pa me zanima čega su točno toliko opelješene budući da zauzimaju samo 600 MB na hardu.

Tražim neki OS za Gericom Blockbuster (P4 2.66GHz, 512DDR 40GB Hdd, ATi 9600).

Trenutno mi sve na laptopu djeluje jako sporo (dijelom radi virusa) jer ga je vrijeme već malo zaobišlo.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2008., 10:26   #2
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Pa napraviš sam svoju verziju i makneš sve što ti ne treba. Ja sam se malo igrao i napravio sam XP SP2 koji je na instalacijskom CD imao 192MB i 500 instaliran na kompu. Čak sa ubacio u stariji laptop full Win98 koji koristim kao player i radi duplo bolje od osiromašenog XP-a.
Uglavnom izbacuješ sve van-one tour, help, podrške za sve jezike i tipkovnice osim RH i ENG, podrške za neke stvari koje se ne koriste-kao Transmetine procesore itd, itd.
nLite ti je besplatan, skini ga, instaliraj, onda ti treba instalacijski CD windowsa koji CIJELI iskopiraš u neku mapu na komp, pokreneš nLite, ponudiš mu mapu u koju si kopirao WIN i peri, makni kaj ti ne treba i na kraju ti taj isti program sprži boot CD i to je to -ukratko
lowrider je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.08.2008., 16:02   #3
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Pa napraviš sam svoju verziju i makneš sve što ti ne treba. Ja sam se malo igrao i napravio sam XP SP2 koji je na instalacijskom CD imao 192MB i 500 instaliran na kompu. Čak sa ubacio u stariji laptop full Win98 koji koristim kao player i radi duplo bolje od osiromašenog XP-a.
Uglavnom izbacuješ sve van-one tour, help, podrške za sve jezike i tipkovnice osim RH i ENG, podrške za neke stvari koje se ne koriste-kao Transmetine procesore itd, itd.
nLite ti je besplatan, skini ga, instaliraj, onda ti treba instalacijski CD windowsa koji CIJELI iskopiraš u neku mapu na komp, pokreneš nLite, ponudiš mu mapu u koju si kopirao WIN i peri, makni kaj ti ne treba i na kraju ti taj isti program sprži boot CD i to je to -ukratko

A vec sam preko noci reinstalirao windowse...
Naso sam XPLite, al ne podrzava SP3.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 03.09.2008., 16:14   #4
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
ne XPLite , nLite za WinXP i vLite za Vistu.... i podržava sve SP
kasko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas