|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Zyxel 660 HW D3 connect i disconnect
Do sada sam imao kasdu i na internet sam se spajao tako da sam otvorio ikonu za konekciju i stisnuo connect, a kada sam htio prekinuti disconnect. To mi je odgovaralo zbog RS-a. Sada sam nabavio zyxel i zanima me da li se može primijeniti isti način spajanja ili je konstantno spojen na net? Jedan komp će biti spojen s ruterom preko lan kabela,a drugi preko wlana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Može - moraš skinuti router mode i staviti ga u bridge mode. Najbolje je da ga resetiraš (ubodeš nešto u rupicu iza i držiš tako nekoliko sekundi), a onda napraviš klasičnu vezu u vindozama putem onog Add New Connection wizarda. Doduše, RS više ne pati od pamćenja IP adrese pa ti to ne bi trebalo biti toliko bitno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Vidiš, nisam ni znao da Rs više ne pamti ip adresu. Što se točno dešava tim resetiranjem? Da li ako je u bridge modu može raditi i druki komp koji je spojen bežično? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ili koristit program Zyxmon s kojim restartaš Zyxela iz windowsa....za par sekundi obavljena stvar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
I plus k tome, ako je uređaj u Bridge mode rada onda samo jedno računalo može biti na netu. Može i naizmjenično ali istovremeno ne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|