|
![]() |
#1022 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
koja verzija? skini zadnju dole sa ove stranice, meni radi super. v1.4.7 01.06.2008 http://www.essential-freebies.de/boa...pic.php?t=7815 ( http://cid-a50350ea7a969f0c.skydrive...c/attsetup.exe )
![]() |
#1023 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Moze li mi netko pomoc.Cjelo vrjeme izbacuje iz igre i javlja da je ATI driver prestao raditi.Pokusao sam ih masu instalirati i uvjek ista stvar.Evo ako tko zna rjesenje ili neke puno bolje drivere neka mi pomogne HVALA ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Izbriši sve ATI drivere Driver Cleaner Pro pa onda stavi najnovije drivere i trebalo bi radit
![]() |
![]() |
#1026 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1028 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Registered User
|
Ovo mi se nikad prije nije događalo. Igram igru i samo stane izleti i pojavi se windows poruka app crash na toj igri a igrao sam na low detaljima i najslabijoj rezoluciji ama bas sve sam probao i jednostavno nece i nece.Evo ja stvarno vise nemam pojma sto da radim do nedavno je sve super radilo i odjednom sranje.ne znam ako itko nesto vise zna o ovome ili ako je imao slican problem neka mi objasni neke stvari jer ovo vise nema smisla.Sve zive drivere sam isprobao i sada mislim da nije do njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Desni klik na ikonicu MP i stavi compatibility mod za WinXP.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ma nema to veze s time, ja sam mijenjao neVidije, ATi-je, CF pa ne CF itd itd i sve radi. Malo imam jadniji 3D Čmark skor, al me zato ionako zivo boli racku. Svaki puta Drivercleaner Pro i radi sve kao sat. I uvijek isti WindoziXP SP2 vec skoro godinu dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Imao sam sličan problem sa Peak-ovom 3870, kad god stavim nove drivere (predhodne uredno obrišem sa driver cleanerom) igre se ruše (odnosno driveri) u visti x64, x32, xp-u x64, x32, i jedino što mi je pomoglo su driveri koji su došli sa karticom..znači vrtim sad speedy vistu x32 na v7.11 driverima....
![]() |
![]() |
#1035 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
3870 @1680x1050 ili 1440x900
Imam ATI HD3870 512MB ddr4 grafičku koja mi trenutno radi na 1280x1024 u igrama bez problema. Sad me zanima, pošto idem u nabavu novog LCD-a kakav će biti eventualni pad performansi ako stavim monitor sa nativnom rezolucijom 1440x900 ili 1680x1050. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Zato pitam, dal mi se isplati uzimat 20''wide monitor (1680x1050)da nebi bilo problema u igrama i sl. U izboru mi je još i 19''wide monitor (1440x900) za koji sam siguran da neće biti nekakve bitne promjene kod performansa u igrama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Jel' ova ok! VGA Sapphire PCI-E ATI Radeon HD 3870 512 MB GDDR4 za 818,60 kn iz Protisa Šifra 0350231 (ako je imaju) il neka druga za te novce. Moze li tu grafu "gonit" aopen napajanje 300w uz moje komponente (normalno bez postojece 7300gt), i ako nemoze dal moze doci do pregaranja nekih komponenti il ce samo komp nestabilno radit. Ako nepostoji rizik od ostecenja ne kosta me nista probat sa starim napajanjem! Ako netko ima ovu graficku moze mi reci jel se cuje ventilator na njoj! Zadnje izmijenjeno od: tomo19. 20.09.2008. u 19:32. Razlog: nadopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#1040 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
neće,samo si ti uzmi 20'',razlika je i ako postoji možda 1-2fps |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | |
Registered User
|
Citiraj:
trebao bi uzet novo napajanje mislim da je minimum 450w za nju. ja sam uzeo chifteca 450w 400kn u vemilu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Premium
|
Rezolucija i crossfire problem
eto, instalirah nove win, vista ulitimate 64, skinuo zadnje drivere sa ati stranice za grafe i instalirao i sve to super, ali, ne mogu postaviti rezoluciju na 1680*1050, jednostavno nema za birati, probao sve nacine i nema... max kaj mogu je 1600*1200 a to opet nije to kad monitor daje normalnu sliku jedino na 1680*1050... a druga stvar, inace sam mogao birati grafu u meniju od ati catalysta, sad ne mogu, a piše crossfireX enabled i pod system information piše primarni display adapter i sekundarni... i navedeno sve tocno koja je koja grafa, što znači da ih je prepoznao i da crossfire radi, ali to nije to i prije nije bilo tak... šta bi mogao biti problem?? Ugl. hitno sam htio reinstall napraviti no sad me ovo zakocilo odma u startu i sad se hrvam s tim vec pola sata i izgubih volju dalje setupirati sistem do kraja danas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Premium
|
rješio problem, no bez pravog rješenja, jednostavno klikao po svemu tome u krug i nekako uspio dobiti što sam htio... ugl, čini mi se da se željena rezolucija pojavila tek kad sam odabrao željenu i forsao da ju prikaže sa max 70 Hz, tad se pojavila a ako sam isto to napravio i odabrao sa max 60Hz nije se pojavila, mada monitor ne podrzava preko 60 Hz na toj rezi... ugl. totalno glupo i do sad se nije dogodilo... Neki bug u zadnjoj verziji drivera valjda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
http://www.overclock.net/ati/276823-...et-higher.html Nakon flashanja potrebno je nanovo instalirat drivere.Proba san igrat Enemy Territory u kojem mi se igra rušila nakon par sekundi na Visti 32,64 i Xp-u a sad više ne ![]() Ps.RADITE NA VLASTITU ODGOVORNOST!!!
![]() |
![]() |
#1046 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bog društvo, novi sam sa ovom karticom od danas pa me zanima jel može vent uvijek vrtjeti na 100% a da ne ode i da li one postavke za naštimavanje serije 4800 vrijede i za ovu. Inaće imam Asusovu EAH3870 ddr4 sa Glaciatorom.Buka mi ne igra veliku ulogu jer ima 4 venta u kučištu znači samo da li može baciti riku |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|