|
![]() |
#31 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#32 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja cu vjerojatno rjesavati dvije IC7 ploce u skoro vrijeme, pa slobodno predbiljezbe na PM ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
jedno OT: evo ubijam se s plocom Abit AI7... dosad sve radilo bez greske, al eto frend formatirao komp i jos bogznasta radio pa sad kad se ukljuci komp dode slika s opcijama TAB za POST i DEL za setup al pritiskom na bilo koju ne mrda... do jucer sve radilo bez graske... Pomoc molim!!! Moze na PM! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Ne kuzim, kakav error 21 i gdje ti to pokazuje? Na LED displayu na ploci ili? Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
^_-
Datum registracije: May 2006
|
Ma rabljenu sam uzeo za 500kn.. a ima i garancije jos. O čmarkovima nemogu govorit jer mi grafa ne sljaka s driverima.. eo i sad radim opet na 1024*768 bez drivera. Sad mi lijepo treba maticna koja normalno radi s tom grafom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Da, ta QDI mi se ne cini losa. Ugradio sam jednu QDI socket A prije par godina (iz Feniksa), evo je jos radi u katastrofalnim uvjetima (losa struja, instalacije, shrotex, chushpajz u kanti i katran u ventilatorima).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|