|
![]() |
#14701 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ja ne znam ali meni ti kebbi tak gadno izgledaju da mi se jednostavno ne da opce probat ![]() mozda se varam i mozda je super, ali mi gadno zgleda, jako gadno ![]() enivej, za dorucak sam mazula ostatke bučnice i jogurt, sad pijuckam ![]() bas su nas zahebali, em smo u pripizdini, em su nam zatvorili pekaru, krcma je digla cijene a u konzumu imaju tak jedno 2,5 peciva koja se prodaju vec do 11 h... ![]()
![]() |
#14702 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14703 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14704 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jezik pregrizla za ovaj quote gore!!! ![]() isto tako moja djeva veli da joj od malena smrdi u i/ili oko mekdonaldsa i nemre ga smislit (osim šejka ili tako neke single-stuff) i reko pa donijet ću ti burger neki i odvali se... ne, ne i ne, sustavno odbijanje. zato ona dobije šejk, a ja 42 različita burgera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14705 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Danas je bio radni ručak na brzaka-šest tosteva (po dva prešana, vratina i pršut+ostatak gaude i chili ementalera) i 1/2 litre jogurta...bulšit...gladan sam ko njasvi od takve hrane ![]()
![]() |
#14708 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#14710 |
Super Moderators
|
Žderonje 29.08 Tor Jelc Maher Hamm Amdejac Daddy Zunzara Rak Buljo Matesonik Wolverine Ni danas izgleda ništa od regularne papice...prvo me ono krme matoro ![]() Mislim da ipak budem danas isprobao taj Ruby comes back ![]()
![]() |
#14712 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ako misliš onaj kod hard rock caffea, mislim da je to propalo. Nadam se da ne kasnim i da nisi ostao gladan. Ja sam gladan na poslu, nisam stigao jesti, samo sam srknuo tri velike kafe, herc mi lupa ko divlji. Doma čeka graf ćušpajz s kobasicama ![]()
![]() |
#14713 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Mislim da bi vec bio red da pojedemo nesto sa zlicom ili komad muske prave hrane a ne one mondene cevapcice i ostale skulpture mljevenog mesa koje sam primoran jesti za gablec. Buduci da te Jelc baka izdala u mojem zadnjem razgovoru s njom da forsas festfud bio bi red da malo urgiras i skrenes prema pravoj hrani. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14714 |
Super Moderators
|
Budem se večeras čul sa bakom za jelovnik ![]() Daddy-još nije zima toliko ![]()
![]() |
#14715 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
@Hamm, daj se sjeti uslikati tu mesinu od kebaba kod doma sportova. Tamo nikad nisam jeo, a na većini mjesta gdje rade kebabe uglavnom prodaju, kao što Bubba kaže, paštetu ![]()
![]() |
#14716 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam di ste naletili na "paštetu", ali tak nešto još nisam vidio. Obično jedem na Tkalči, na lijevoj strani prije Oliver Twista, ili u Skalinskoj, na lijevoj strani prije Nocturna. Odličan je i na jednom i na drugom mjestu, jedino što ljuti umak više nije tako ljut kako je bio prije
![]() |
#14718 |
Super Moderators
|
baj-d-vej...a gdje je ona pica papučarska? Vratio se sa mora, vidio da su Ždere, pito ženu, dobio zabranu pa šuti ko zdapi ![]() Ili joj opet nije nasnimio sve codece kad je išel na more? ![]()
![]() |
#14720 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14722 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14723 |
Super Moderators
|
Ajde Sisa...budi muško, lupi šakom o stol i zacvili: draga, ljubavi...jel mogu? ![]() Falil si nam zadnji put...
![]() |
#14724 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14726 |
Super Moderators