|
![]() |
#1801 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
zovi ih vjerovatno opet krampaju nes po centralama... inace totalno se slazem sa tomifishem...
![]() |
#1802 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma sve je to meni jasno, prisutan sam na dosta trackera. Tako da su mi nekoliko serija koje pratim i pokoji dobar filmić dostupni i to koristim. Opet, kažem, želim TV. Malo ga gledam, ali tu i tamo ima nekaj kaj se isplati pogledati, a signal mi je svakog dana sve gori, da ne kažem očajan. I zato želim IPTV, a brijem da neće biti skup. Između ostalog, IPTV će biti dobar razlog da ženu nagovorim na LCD telkač ![]()
![]() |
#1803 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Nisam nista cuo za IPTv i sigurno nece nazad smanjivati brzine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1804 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1805 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Amis stvarno sere...
Zovem ja sad i pitam sto je s povećanjem... Ono ima 4 Mbit/s već 18 mjeseci i lijepo piše na njihovim stranicama da 2 ide na 4, 4 ide na 6, 6 ide na 8 itd...itd.. I sad ja pitam zasto nisam na 6. Veli meni lik, da se to odnosilo sam na korisnike koji su imali 2... WTF?!??! ![]() kaj ste napisali na stranicama??? Kaj ste napisali u pismu uz račun??!? Velim ja OK... meni i ne treba 6 mbit/s, ali koliki ću ja račun dobiti za 8. mjesec... - veli lik.... NEZNAM?!!?!? ![]() Zamolio sam ga da mi provjeri i da javi.... Druga stvar... opet ja pitam što je s grmljavinom i padanjem veze... i veli on pa to su žice po zraku znate... privatne kuće itd itd... (to sam već 100 puta čuo) a ja njemu da susjed koji je isto na Amisu nema takvih problema... veli lik pogledat ćemo... u među vremenu pukne 2 puta razgovor.... naravno zbog grmljavine... (koja je BTW negdje 10 km daleko!!!) Evo, sad, 5 minuta nakon razgovora, vani se i dalje čuje grmljavina ali veza ne puca!!! Ono... 18 mjeseci su pricali da je to nazalost tako..... Pa dobro tko je tu lud!??! (Osim mene naravno) ![]() EDIT: Evo dok je isao post, veza je opet pukla, ali čini mi se da je sad dosta manje osjetljivo na grmljavinu nego prije.....
![]() |
#1807 |
bycod
|
ma kakve veze imaju to sto su zice u zraku pa nije da ce ih potrgati onak... lolcina.
![]() |
#1808 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Oluja davno prošla a veza se prekida svake minute - što volim AMIS ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1811 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
DŽizis.... malo prije opet zvao... Onaj prvi s kojim sam pricao valjda nije uzeo lijekove.... ![]() Veli meni Marko da sam ja odavno trebao biti na 6... i stavi me na 6... LOL... mislim stavrno... ![]()
![]() |
#1812 | |
upgrading...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
|
meni se modem resetirao 3 puta u par minuta al sad sve radi fino
![]() |
#1815 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
cek ti placas 168 i imas 6?? tu mi nes smrdi dok sam imo pucanja vratili mi na 4 doso tehnicar reko da bi 6 sad trebalo radit i zvao kod sebe tu mi nes smrdi gadno kod njih |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
|
![]() |
#1819 |
bycod
|
cc hondasi a sta reci ![]() moj fiat je grizao tucu i trazio jos ![]() inace meni je jos na 6mb al mislim da kad skuze da ce biti skidanja brzine ![]() ![]()
![]() |
#1820 | |
upgrading...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
pozdrav, Nof sam na Amis-u, pa imam par pitanja buduci da nisam uspio puno skuziti iz ovih gore postova ![]() Dakle, imam Amis 2 u 1, 4 Mbit flat...to je ono 168 kn mjesecno (valjda). Da li sam dobro shvatio da bi ih ja ustvari mogao zvati i traziti 6 mbita? ili je to za neke druge pakete? hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1822 | |
upgrading...
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
bycod
|
nemos traziti nista jer ustvari to je greska u sustavu a ne akcija.
![]() |
#1824 |
Registered User
|
Steta, bas sam se ponadao ![]() Upravo su me zvali iz AMisa da vide da li je sve u redu, kaze tip da je to samo za one koji su imali 4, ja sam ustvari dobio povecanje sa 2 na 4 (prije je ta cijena bila za 2). Inace, koliki vam je max download speed na 4 mbita? Malo mi je sporije nego prije, nece preko 460 kB/s. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1826 |
Registered User
|
Hmm, mozda cu ih ipak zvati i malo cjepidlaciti u vezi trenutne max brzine...jednom kad budem raspolozen. Ping je fenomenalan, za sada sam super zadovoljan. Amis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1827 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() (Ne sjećam se kako je bilo prije Amisa, oduvijek sam na nekim sumnjivim ISPjevima.) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1828 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
upgrading...
|
ma to se i meni nekad znalo dogadjat al bi uvijek bio problem softverski, tipa problem u registryju ili je bila potrebna reinstalacija codeca... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|