|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
kingston usb 8 GB problem sa snimanjem podataka
imam probelm sa usb stickom od 8 GB kingston datatraveler 110 , kad idem snimit sa harda na usb npr. film od 700 MB nece snimit i napise : Cannot copy file koji kopiram : cannot find the specified file. Make sure you specify the correct path and file name. kad kopiram neki manji fajl npr. sliku to nekad prebaci ali i tad zna blokirat ali cim stavim vise slika blokira ... kad se to desi pise na propertise o bytes slobodnog i o bytes zauzetog, lampica stalno svijetli i neda se ni formatirat dok ga neizvadim van i kad ga ukopcam ponovo onda se da formatirat ... probo sam i format u NTFS i FAT32 nevrijedi ... cudno je sto mi se to vec drugi put događa kupio sam prvi i dao na garanciju i dobio novi i taj novi opet radi istu stvar ... USB je ispravan jer sam ga otiso isprobat kod par prijatelja i kod svih radi savrseno jedino kod mene nece , prvi su mi zamjenili odma jer sam mislio da nevalja nisu ga ni provjeravali ... drugi svi usb-ovi su radili na mom kompu , dal je moguce da se kingstone kolje sa mojom plocom Gigabyte GA-MA69G-S3H ... dal postoji mozda jos nesto da probam napravit da proradi jer u suprotnom cu ga morat prodat za minimalno 20 % manje od cijene, a novi je platio sam ga 290 kn, u trgovini nemaju niti jedan drugi model od 8 GB i nevracaju novce... ako netko mozda hoce kupit dao bi ga za 230 kn nov je i ima garanciju godinu dana ... Zadnje izmijenjeno od: Tox78. 09.08.2008. u 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja bi probao piknuti neki PCI USB kontroler možda će na njemu raditi kako spada...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
a ako nebude radio jos cu izgubit oko 40 kn (toliko kosta neki PCI usb kontroler), a netreba mi usb portova imam iz 4 i na kucistu 2 ... najbolje da ga prodam i kupim usb stick od nekog drugog proizvođaca , mada nemogu vjerovat da se takva glupost moze desit da se kingston nevoli sa mojom plocom , zaboravio sam rec da je prvi model bio datatraveler 100 i onda sam ceko na novi oko 2 tjedna nisu vise imali tih modela pa su mi dali noviji model datatraveler 110 i na drugom modelu isti problem , kad sam ga doneso doma i vidio da je isti problem puko sam posto sam ceko skoro 2 tjedna garanciju da dobijem novi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Očigledno je da se ploča i stick ne vole. Reklamiraj, ali traži neku drugu marku uz svoju nadoplatu.
![]() |
#5 |
Premium
|
probat cu otic u ponedeljak i pitat dal hoce mi zamjenit za usb od nekog drugog proizvođaca ali mislim da imaju samo kingstone to je jedna manja trgovina , a novce mi sigurno nece vratit ... dao sam ga tu na prodaju na trznicu za 200 kn usb je ispravan i nov i ima garanciju od godinu dana , u hgspotu kosta 280 kn... stvarno sam pehist ... e da zaboravio sam pitat dal netko mozda zna dal ima veze sto su procesor AMD (brisbane) i RAM kloknuti dal to mozda radi smetnje , ali sumnjam da bi to bio problem ili mozda da probam flashat noviji bios na plocu ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
vidi da li mozes zamijeniti za neki drugi artikl iste ili vece vrijednosti (uz nadoplatu naravno). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj ga spojiti direktno na ploču, ne preko USB front panela. Nakon toga pokušaj USB kontroler staviti na 1.1 i vidjeti kako stoji postavka legacy USB. Ako je uključena, isključi je i obrnuto.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
probo sam sve moguce portove sva 4 iza na ploci i ova dva na kucistu , nekuzim kako da to napravim da prebacim na 1.1 i gdje se to ukljucuje i iskljucuje taj legacy USB , dal mi mozes molim te malo detaljnije objasnit gdje i kako se to radi ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
a postavke na USB legacy neutjecu uopce i kad je ukljucena i kad je iskljucena , kod usb 2.0 neradi nikako a kod usb 1.1 radi u oba slucaja... koja glupost nekuzim zasto nece radit na mojoj ploci na USB 2.0 a na drugim gdje god sam probo radi normalno na USB 2.0 (stick je inace totalno brz kad radi na usb 2.0 vidio sam kod prijatelja kad sam ga isprobavo), neznam sta sad da radim da odem opet reklamirat ponovo, ovi u trgovini ce mislit da ih zahebavam ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Vidi postoji li kakav noviji BIOS za ploču, a možeš pogledati i postoje li novi driveri za chipset.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
zamjenili mi u trgovini za drugi stick od 8 GB takeMS i ovaj radi normalno... totalno je sitan ko memorijska kartica je velik morat cu pazit da ga ne izgubim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|