|
![]() |
#1 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
ATI Overdrive 3 problem
Jel zna itko kako u ati tray toolsima mogu upalit onaj overdrive3,pošto u njemu ima i regulacija napona za gpu, jednom sam tijekom instalacije omega drivera uspio upalit, međutim nakon reinstalacije windowsa,koju god kombinaciju ja pokušao nemogu ga natjerat da proradi. puštao sam hotkey poller da radi, pa ga probao gasit, pa neznam ni ja šta sve ne, ali neće. ovo mi piše u att readme file-u: Added new configuration option. "Disable using OverDrive in "Driver Level" overclocking mode". This option can be useful if your video board has support for OverDrive, but ATT unable to overclock using "Driver Level" mode. Can be changed in atitray.ini or at installation process. našao sam stavku u atitray.ini fileu gdje je istaknuto slijedeće: ; Ignore Overdrive suport ; and use alternative OverClocking procedure ; opt_no_overdrive=1 predpostavljam da bih to trebao promijenit na 0, ali neznam sistem, probao sam samo promjenit i kliknut save, ali ništa se ne događa, pa ako itko zna način da osposobim taj hebeni overdrive, bio bih mu zahvalan. edit: pa zar nitko nikad nije probavao osposobit taj overdrive pa nezna kako?? aj ljudi,sve što trebam je samo mrvica pomoći,ako ništa drugo nekakav link prema nečemu korisnom ,tražio sam po netu, kopam već par dana i nigdje ništa o tome, ispada da bi mi kartica morala to podržavati, a meni iz nekog razloga neće više nikako pokrenut tu prokletinju ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: D-I-A-B-L-O. 02.08.2008. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
na svojoj 3870x2 sam uspio upalid overdrive opciju. ne znam kod tebe ali u mene imaju 2 konektora na grafickoj za struju, 6 pin i 8 pin. posto imam 2 x 6pin, kopcam oba i ona 2 pina slobodna sto ostanu BUKVALNO spojim jedan i drugi sa zicom (posto su te dvije "masa" i kad se spoje odblokiraju opciju overdrive), zatim upalim komp i kad odem u catalyst tamo je overdrive omogucen!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
pa isao sam na to kako da ga omoguci a ne cime da clocka ili sta vec ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|