|
![]() |
#301 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#303 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nikakav koji će tebi kao normalnom(?) ljudskom biću smetati. http://www.legionhardware.com/document.php?id=761&p=0 |
![]() |
![]() |
#304 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
http://www.tweaktown.com/articles/14...nce/index.html ![]() |
|
![]() |
![]() |
#306 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jel zna netko kakva je regulacija brzine ventilatora na P45 Gigabyteicama? Naime, vjerojatno ću uzimati novu ploču, važno mi je da može držati 400FSB, da je do 1000kn, da ima minimalno 6 SATA portova i da ima dobru regulaciju brzine okretaja ventilatora, e sada je pitanje, Gigabyte P35-DS3R, P45-DS3(r), Asus P5Q ili Asus P5Q pro? Vjerojatno bi išao na Gigabyte ali me strah jer kod Gigabyteica često brzina okretaja ne radi dobro... |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni regulacija radi ok. U starom kućištu (Codegen Briza sa pun q rupica) mi se znao i zaustavljati u idleu jer nije bilo potrebe da radi.
#308 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
jesi li probao speedfan, zanima me je li radi? Inače, ja imam vent u napajanju koji kontroliram preko ploče pa bi bilo dobro da radi regulacija preko speedfana... e da, zaboravio sam navesti i da bi ploča mora imati firewire... sada vidim Abit quad GT u linksu za 1100kn, što mi je vrlo primamljivo Zadnje izmijenjeno od: Buger. 07.08.2008. u 09:20. |
![]() |
![]() |
#309 |
.
|
Ja prodajem P5Q Deluxe, jer prelazim na DDR3, pa ako nekog interesira... ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
.
|
|
![]() |
![]() |
#313 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
uzmes asus p5q pro (pazi da ne kupis zabunom p5ql)... http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi |
![]() |
![]() |
#314 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() MISLIM DA SE PO HRVATSKI ZOVU ĐIĐIBAJT |
|
![]() |
![]() |
#315 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#316 |
Premium
|
kakvo je vase misljenje o GB EP45 DS3L ploči? znam da sam trebao uzet EP45 DS3, al eto, zeznuo sam se... maticna je vec narucena... buduci da sam pocetnik, cisto da znam na cemu sam... evo slike: http://www.gigabyte.com.tw/FileList/...5-ds3l_big.jpg ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShAd0w_dAnCeR. 07.08.2008. u 16:17. |
![]() |
![]() |
#317 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa nisi se zeznuo ako znas da ces imati "samo" jednu graficku, da neces izvodit cuda sa overclockom, da ti ne treba nekakvo raid polje... Kad kupujes plocu nadam se da si pred sebe postavio pitanje sto ja obavezno trebam i sto cu mozda trebati a sto mi nikako nece trebati na ploci Zadnje izmijenjeno od: Romul. 07.08.2008. u 17:08. |
|
![]() |
![]() |
#318 |
Premium
|
jedino sto ta ploca nema, a ja bi zelio imat, je podrska za raid... ![]() ja sam prvotno htio uzet ep45-ds3r, pa mi je onda ovaj javio da kuciste u hgspotu nije dostupno, pa sam morao uzet tamo gdje je 100kn skuplje (vemil), ali nije bilo ni maticne, pa sam uzeo ovu... ali hajde, prezalit cu raid... ^^ sto se OCa tice, dizat ce se E7200, ^^ samo ne neke rekorde il sta ja znam nego za 24/7 frekvu... |
![]() |
![]() |
#319 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Može ta ploča dosta potegnut. |
![]() |
![]() |
#322 |
Premium
|
Evo jos jedna ploca koja zbilja izgleda vrijedna paznje. ASUS P5Q-E, iP45/ICH10R Ploca ima gotovo savrsen layout sto je vrlo pohvalno i opremljena je sasvim pristojno. Hladjenje isto tako na visini. Rezultati OC su isto tako na razini svega prije navedenog sto apsolutno mi se cini opravdava cijenu od 1100 Kuna. Moje subjektivno misljenje je da ova ploca nudi sve sto treba a opet ne osjecas se oplajckanim za 1100 kuna. |
![]() |
![]() |
#323 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#324 |
Premium
|
pozdrav.... moze malo blast to the past? imam asus p4b533 gold edition matichnu... zelio bih znati da li je moguce na tu plocu priupiknuti kakav sata kontroler da mogu koristiti sata diskove ili je to mišn impasbl? guglao sam, ali bez uspjeha... hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#328 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Nisam duze vrijeme pratio maticne ploce za Intel platformu pa me zanimaju prijedlozi... - proc bi bio neki Exxx do max 3 GHz - SLI me ne zanima, ali mora imati PCIe 16x - overclock me zanima, ali samo osnovne mogucnosti Zanima me koja bi bila najbolja ploca (best buy) za moje potrebe? Najvjerovatnije bi uzeo plocu sa integriranom grafikom jel volim imati integriranu VGA dok mijenjam glavnu graficku (nadogradnja, itd). Takoder, koji je best buy proc, koji se moze nesto malo overclockirati? Hvala svima! |
![]() |
![]() |
#329 |
.
|
Savjet - radije uzmi neko smeće od PCI-E kartice i ploču, nego uzimati istu s integrušom. |
![]() |
![]() |
#330 |
ASUS
Datum registracije: Nov 2006
|
Review te ploče imaš ovde http://www.sx-team.com/index.php?opt...ploe&Itemid=54 A ovde sam uradio i review po meni najbolje P45-DDR2 ploče koja može da se pazari ![]() http://www.sx-team.com/index.php?opt...ploe&Itemid=54
|
|