|
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ma ide gore, u najgorem slučaju uz novi BIOS. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da to je nForce2 chipste i to podržava SVE AMD procove iz generacije 7 AThlon, uron, Athlon XP ( Plaomino. TbredA, B, Barton). Al čemu 3200+ rađe uzmi 2500+ i stavi ga n a200FSB i to ti je 3200+ za puno manje nofaca.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
ma ljudi onda mu preporučite mobilca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Treba kaj skurit??
|
Uzmi tu Epox-icu i Bartona 2500+ Mobile. Mobilac je otključan, manje se grije i ide bar do 2.5 Ghz |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
dajte mu objasnite još jednom ja nemam živaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Treba kaj skurit??
|
Uzmi Mobile Bartona 2500+. Da se OC-at ko lud i ne grije se. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Za 800 i nešto kuna mobilac je ne best buy, nego i No.1. Izgleda da AMD bira čipove najprije za mobilce, a tek onda za normalne, uključujući i 3200, jer nisam po netu vidio nigdje da je ekipa 3200 gonjala kao mobilca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Ima zato jer je ovaj mobilac i Desktop, AMD ti proizvodi jednu jezgru za sve Desktop i mobile procove s Organic pin allighmentom, nakon toga se testiraju oni koji mogu postići 1,8
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Naime, izrada wafera je vrlo delikatan, a na kraju i skup proces koji ne daje uvijek iste rezultate. Najbolji uzorci se stavljaju u izbor za lap tope - jerbo su dovoljno dobro ispali da im nisu potrebne visoke voltaže za normalan rad. Nakon toga još dolazi test max brzine pri datoj voltaži. Ostale jezgre se stavljaju za desktop procove i normalno određuje im se brzine, te daje oznaka. Prošeći malko po Google-u i pročitaj par članaka o tome ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|