|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() Mislim-kak ih nije sramota takvo nešto objesit na net???:confused: Jadno do bola, pa svaki "vikend" overclocker" digne šugavu seriju tog proca na bar 2700... http://www.tweakpc.de/tweaking/athlo.../athlon_oc.htm Fakat se čovjek svega na netu može nagledati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Sad su oni face. ![]() Jelc - sve si ih stukel s KT400 i 2.7Ghz. :clap: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Test je bezveze, ALI DFI NF2 ultra Infinity IMA RUPE OKO SOCKETA i na nju stane Zalman! A jel je ima negdje u Hr kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
ništa posebno,,,ali,,
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Mislim-ko hoće vozit DFI rev.b. sa Zalmanom nek si napravi kopče za socket, ploču položi vodoravno u neko desktop kućište i peri... Ma nisam vidio tak jadan review već dugo... Rendula-imaš u kvartu Nobilis, imaju DFI rev. b. To kaj nema rupe nije bed. Zato i ima stabilnije napajanje proca ![]() Meni su te spike oko DFI-a i rupa malo bez-veze...u pravilu ako clockaš sa zračnim hlađenjem zemeš Zalmana, a ako zemeš Zalmana sumnjam da buš išel na neki lan sa skoro 800 grama teškom hrgom bakra na procu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
|
Infinity ima rupica, al je LanParty lijepša. ![]() Ma fućkaš NF2 kad imaš KT400. ![]() Kaj je najžalosnije, još im se i rušil na 2.5. : lol2 :Užas, katastrofa itd. ![]() Ić na Lan s Zalmanom nije baš najpametnije. Ak ti se odvali ode sve u tri PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Zalman 7000a-alcu,kojeg ja imam, nema ni pol kile i vjerojatnost da on odvali ploču je jaaako malo. Jelc ima nešto u tome da bez rupa ima stabilniji napon proca. Meni se na 1.75V nekada zna spustiti i na 1.675V ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
|
Umjesto da meni ploča undervolta ona ide gore. Ja stavim 1.625, a meni se komp boota na 1.68. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Killer, ako staviš na nižu vrijednost, a ploča boota višu, onda overvolta. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ali je DFI sa rev.b porušio sve rekorde, kaj se tiče FSB-a i brzine u DC-u... To da li ima ili nema rupe je manje važno, bitnije je da je kvalitetno izveden PCB i da nisu stavljali gore šrot komponente. Nemožeš nekaj dobiti a da nekaj ne izgubiš, DFI nije nikad u brzinskim testovima bio prvi-ali zato stabilnost nije nikad dolazila u pitanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() LanParty za P4 je isto odlična po pitanju stabilnosti i OC-a iako joj raspored nije najbolji, ali kaj možeš. I je*eno izgleda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Oni su uzeli onu šrot seriju koju smo Bl@de i Ja imali svaki po 5 minuta u kompu i onda zvadili van i otišli u lInks i zamijenili. Killer ti je buniš kaj ti ploča overvolta? DFi i rupe jebi ga kaj sad zemiš Thermalright ili si složiš vodenjaču s držačem na socketum ak je Zalman od775 gram prišafljen onda nema beda i za nosanje na LAN. Idem ja prodat ABit zet DFi i Antec 550W pa idemo onda clockat.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Jelc kaj si fakat dogurao proc do 2.7ghz?!?!? pa kak. Kt400 ima 333FSB kolko se sjecam... kolki ti je bio FSB+mnozitelj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Treba kaj skurit??
|
E pa on ima KT400 i DFI, a vi NF2 i Abit ili Epox. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
Je ![]() Dobra stara DFI još uvjek jaši ![]() Kak stvari stoje-još bu ona doživjela i novu ATI-cu. Pa baš se i ne sjećam na kojem je FSB-u bilo, mislim-tak ti je svejedno negdje do 200, poslje nastaju problemi na NFII. Na Abiticama moraš delat L12 mod ako hoćeš više... E da, i to je išlo na 2700 sa starim BIOS-om koji kakti podržava najviše do 2500+ i nema podršku za Bartona ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderators
|
A našao sam-180 FSB, to je bila zadnja stabilna frekva. Išao je i nekaj preko 2700 ali nije htio odvrtiti cjeli Mark, Sandru je. http://forum.pcekspert.com/attachmen...=&postid=93257 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
evo ja svoju fino vozim na 222 BEZ L12 moda. Kaj mi je nejasno kod ovih debila je kak su zaključili da je 2,53Ghz 4000+?:confused: :confused: Meni veli SandraSiSoftware Sandra Processor Model : Unknown CPU Typ Speed : 2.55GHz Model Number : 3549 (estimated) Performance Rating : PR3690 (estimated) Kak su oni zračunali 4000+ mi nije jasno
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 12.05.2004. u 00:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Treba kaj skurit??
|
Lagano su se zbrukali do jaja. Nije mi jasno kak im je limit bio 2.5 i još ktome im nije bio stabilan. LUZERI!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Rekao sam već da smo Bl@de i ja imali sličnu seriju i stvarno se loše clockala 2,5Ghz s 1,85V ili tak nekaj, tak da me to ne čudi i isto je bio 2004. godište.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Super Moderators
|
Ma ovi naši nisu tak loši-2500 na 1.675-1.7v je beba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Headbangig Grunf!
|
Windowse može delat s 1,675V za progrme ak imaš 200 ili prek FSb mu već fali napona, 1,725 1,75
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Super Moderators
|
U BIOS-u je namješteno na 1.675, ploča daje od 1.675 do 1.72v ![]() Moja ploča daje malo više napona, zato i dela tak. Zanimljivo je to da sam sa Antec 350W držao u BIOS-u na 1.65v dok sa Taganom moram dat nekaj više štroma... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|