|
![]() |
#1 |
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
Frend isao namjestati voltazu
Evo, neda mi se pisati pa kopi pejst iz MSN-a: Code:
~ Mc Werihno ~ says: eej `tiki d(-_-)b says: eej ~ Mc Werihno ~ says: ovako... imam problem `tiki d(-_-)b says: reci ~ Mc Werihno ~ says: upalim kompjuter i pise ono windows i onda samo crno... iskljucim komp i tam gdje je onaj napon iza na kompu...ima neki mali crveni prekidac i ja to pomaknem i ukljucim kabel na komp i sam nes eksplodira `tiki d(-_-)b says: AJME KRETENU JEDAN `tiki d(-_-)b says: NISI VALJDA ~ Mc Werihno ~ says: a jbg... `tiki d(-_-)b says: znaš li ti što si napravio? ~ Mc Werihno ~ says: sa? `tiki d(-_-)b says: promijenio si voltažu ~ Mc Werihno ~ says: i sta sad ? ~ Mc Werihno ~ says: da probam opet to vratit i ukljucit ili ? ~ Mc Werihno ~ says: jbt ja iza stola i samo pukne odjednom `tiki d(-_-)b says: jok, napajanje je crklo garant `tiki d(-_-)b says: a mozda je i povuklo nesto sa sobom ~ Mc Werihno ~ says: usro sam se ko... odma odneso kuciste na balkon ~ Mc Werihno ~ says: a jebemu `tiki d(-_-)b says: koji k si isao to mjenjat ~ Mc Werihno ~ says: ja sam mislio da je to onaj prekidac da iskljucim komp ~ Mc Werihno ~ says: a nisam mogo nac a ja to stisnuo `tiki d(-_-)b says: pa kakvo je to napajanje? `tiki d(-_-)b says: pa to je obicno napravljeno da mos samo noktom ili šarafcigerom promijenit ~ Mc Werihno ~ says: ja uzo ravnalo i pomaknuo `tiki d(-_-)b says: ajme majko `tiki d(-_-)b says: ovu konverzaciju moram stavit na internet |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Frend ti btw genijalac..Pa tamo lijepo pise 110/220.. Bit ce dobro ako je samo napajanje.Daj mu ti svoje pa nek proba. Nadam se da tvoje nema tu mogucnost da radi na 110 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
A najbitnije - koje napajanje? Mozda je samo osigurac izletio u napajanju... izvadite napajanje, vrati switch na ispravno, upalite ga kratkim spajanjem crne i zelene zice u ATX konektoru i sa multimetrom izmjerite napone, a u medjuvremenu probajte s tvojim napajanjem njegov komp (da li pali, vrti, posta, buta).
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
tiki
|
Citiraj:
A živi dalje od mene pa mi se neda nosati svoje napajanje... I onda jos da odem na WC a on fino napravi vatromet |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
To sam i ja napravio prije 2 god na p3 konfi. sam je napajanje krepalo. kod mene nije bilo I/0 prekidaca pa sam mislio da je to to, al jbg nije. a nije ni pisalo. Men se cuo samo jedan bum i bijeli dim i smrad paljevine, a komp je osto citav. bar je biloo staro 5 god ak nist drugo pa sam ga sam zamijenio.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni je jedan enermax eksplodirao, molex od jeftinog coolera je napravio kratki spoj. Doslovno je eksplodiralo. Čulo se ko da je netko bacio petardu i zid je zasvjetlio. Na sreću nije niš povuklo za sobom
![]() |
#9 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni je tako krepalo PowerExpert napajanje (ko 400W a mjerenjem se došlo do cifre od 220W), ko da je neko bacil flashbang ![]() Otkad imam chiefteca komp je čak radil i dok je struja nestala na trenutak, sve u kući se ugasilo a komp i dalje radi, koji jebeni filing ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Da, to je model chifa koj ima ups u sebi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jebote, danas je i mojem frendu krepal psu... ![]() rastavimo komp, ugasimo napajanje onim prekidacem i istekamo izbadimo wlan karticu pa onda sve pospajamo palimo komp, iskre frcaju...nadamo se da je sve ipak oke al iz drugog pokusaja se zdimilo ![]() prije toga se znalo dogoditi da se komp zamrzne tijekom neke igre (bilokakve) ima slike, al nist nemres delati... bilo i ovoga: Citiraj:
starost: cca mjesec dana |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Akutna lijenčina
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Vjerovao ili ne ali @potemkin.hr je potpuno u pravu. Chief 410w, više ga ne koristim ali jednom se tv ugasio, svjetla su zatamnila (nisu se ugasila ) i monitor mi se ugasio a komp ostao radit !! Nije u pitanju ups ali izgleda da dobro pegla nagli pad napona. Naravno, u pitanju je sekunda, max dvije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
e a kae najbolje svi mi ljudi imamo to nesto urođeno u sebi da moramo prckati po necem o cemu nemamo pojma,i ja sam prcko pa je bilo skurenih djelova,al sta ces covjek uci dok je ziv!i nadam se da je psu only
![]() |
#17 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam imao 420w chief i mogu potvrditi kaj se priča ali mislim da to i srale zna njegov komentar je potvrdan, ne sarkastičan, barem kako ja to vidim... ![]()
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Akutna lijenčina
|
Naravno da sam u pravu, to uopće nije upitno ![]() Napone imam divlje (246 V) i znaju još peakovi zalutati s vremena na vrijeme a to je ubijalo prijašnja shrotex napajanja (MS i PowerExpert). Živim 50 metara od trafostanice, sve vam je jasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Vodenjak :)
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja takva iskustav imam sa svojim Corsom..Par puta je isto doslo do kratkotrajnog nestanka struje, ali komp je ostao..Cimerov se zgasio.. Dobro njegov se zgasi i isam od sebe jer ima ms napajanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|