|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Catalyst 8.7 HOTFIX for AGP users
Dakle-za sve sretne korisnike AGP-a ![]() Catalyst 8.7 Hotfix - Radeon HD 3000 and Radeon HD 2000 Series AGP products The information in this article applies to the following configuration(s): Radeon™ HD3000 series Radeon™ HD2000 series Windows Vista 32-bit Edition Windows Vista 64-bit Edition Windows XP Professional Windows XP Home Edition Windows XP Media Center Edition Windows XP Professional x64 Edition This hotfix resolves the following issues: Fix for problems with DirectX and Radeon HD 3000 and HD 2000 Series AGP Graphics cards. http://support.ati.com/ics/support/d...asp?deptID=894 Naravno: Note: This driver is provided as is and is not supported by AMD. It has not completed full AMD testing, and is only recommended for users experiencing the particular issue described above.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ja sam sad instalirao to i idem vidit dal to vrijedi sta.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
pozdrav ekipa!!!! evo novi sam na forumu a dosta star na PCekspertu vidim da niko ne posjeduju AGP grafu da bi vam dao koje misljenje o ATi-om hotfixu ja sam ima jedno pola godine nabavio 2600XT 256mb ddr3 od sapphira naravno na AGP-u kad sam doma instalirao grafu stavljao sam drivere s instalacijskog CD-a nisu valjali....zapravo ni jedni driveri nisu valjali osim OMEGE ali na jedno 60% performansi rada sve dok nije izasao Ati Catalyst 8.6 AGP hotfix...tek tada sam imao punu iskoristivost svoga hardwera trenutno su mi na kompu 8.7 i mogu rec da rade odlicno....eto tek toliko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ajd da se javio bar jedan ponosni vlasnik, zadnju godinu dana se AGP-aši žale na drivere a kad treba isprobat-nigdje nikog ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|