|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
IDE driver
Prije je sve bilo normalno ali mi sada prilikom podizanja sustava odmah na pocetku ocita memoriju i napise koji je proc i kada bi trebao ocitati Hdd,CD ROM... napise mi detecting IDE drives i stoji tako 10ak sekundi i onda krene dalje s time da napise Hdd W.D. kao primary master i onda u sljedecem redu kada ocitava CD rom ne napise da je LG nego samo slovo "L" i i jos neke oznake malo dalje.... Sta napraviti? Ponekad mi ne ocita Hdd nego onda ode dalje i napise da mi treba CD sa bootm pa onda ja ugasim komp i ponovo upalim i onda nekada uspije ....
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Provjeri jesu li ti kabeli dobrom utikani na matičnu,disk i CD-ROM,skini novi firmware za CD....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ili jednostavno, nemoj rastavljati komp svaki drugi dan i neces imati problema, ucini sta ti je receno i ne bis smio imati tih problema.
MB, Gigabyte H55M-S2H CPU; Intel Core i5 750A + SCYTHE Samurai ZZ HDD, Seagate Barracuda, 160Gb, SATA, 8 Mb cache HDD, HITACHI 1TB 7k1000 SATA II , 7200 rpm Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E; http://www.sapphiretech.com/us/produ...w.php?gpid=244 2x2GB, Kingston 1333 Mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ali gusti su gusti,a na greskama se uci....SREDENO po naputku runnera...THANX!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|