|
![]() |
#1 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Zvučna daje tih zvuk na zvučnike
Imam onboard zvučnu karticu koju sam samo u početku, prije cca 3 godine malo koristio. Od tada je disejblana u biosu i koristim Audigy 2 NX usb zvučnu. Neki dan je Audigy 2 ispustila dušu pa sam ponovno aktivirao ovu onboard. Al' tu je problem; Nakon instaliranja drajvera i aktivacije u BIOS-u zvuk je jako jako tih. Tek toliko da se čuje. Sve sam po Windowsima ispreturao (barem ono što znam). Svi klizači su na maksimali i opet neće. 5 puta sam reinstalirao drajvere i uvijek isto. Jedini problem vidim u tome da se nešto kefaju ova soundmax integrirana s Creative usb zvučnom. Problem je i što ne mogu naći instalirane drajvere od Creative zvučne kartice na kompu. Instalirao sam ih prije godinu dana i od tada nisam zagledao ali evo sada, nakon što je Audigy prdnula u prašinu, kao da nisi bili niti instalirani. Ne mogu pokrenuti nanovo instalaciju drajvera za audigy pa da probam napraviti ono repair ili remove jer komp više uopće ne vidi audigy. Svašta sam nabrojao...jel ima netko ideju šta bi moglo biti? Još nisam čuo da integrirana zvučna kartica rikne.... Nova instalacija windowsa mi je zadnja opcija...nije valjda i jedina? Hvala unaprijed.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Probao i ništa. Ako netko još ima kakvu ideju neka puca... EDIT: Diglo mi tlak ovo čeprkanje toliko da sam uzeo novu USB zvučnu. Može lock.
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 28.07.2008. u 19:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|