|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Nemoguće bootati
konfa je slijedeća: soltek sl-75kav, wd80gb, 128mb sdram . 256 mb sdram, ms 400w..problem je bio u tome, da kad je došao onaj "welcome" screen, komp se resetirao..promijenjeno je napajanje, testirana memorija i hard, nema grešaka...pošto je bila dosta stara instalacija wina, reinstalirao sam win, sad je nemoguće doći do welcome screena, svaki put mi nudi ono: safe mode, start win normal, last.....bilo kaj da odaberem komp se smrzne..kaj bi još mogao probati? da napomenem, probao sam instalirati win s toga kompa, ne prolazi..dođe do 34 min i tu stoji cijelu vječnost, stavio sam ga na drugi komp i normalno instalirao win... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Provjeri kondiće oko socketa, soltekice su bile (ne)slavne po onim kineskim prokletim elektrolitima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ha ako ti se baš prelemljava može ga se zamjeniti ali vjeroajtno je to preveć zahebancije osim ako nisi baš iz principa krenuo to slagati, ako ipak ideš na zamjenu - pravac Chipoteka i nabaviti 12V kondić istog kapaciteta (ove 6.1V ili 6.9V (ne sjećam se više točno kolko su) koji su gore origigi zaboravi to nećeš nigdje nać kod nas za kupit, tj bar ih nije bilo) i nađi nekog vičnog lemljenju da to rješi (ako ti nisi sam vičan ljemljenju) makar IMHO s obzirom na vrijednost ploče previše zahebancije...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|