|
![]() |
#1 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Asus P5B - krepani USB kontroler
Palim danas kantu, nes se brzo zbootala, krenem se logirat na komp, mis ne reagira... istekam, ustekam opet, ne radi... probam sve zive usb portove - nula bodova. Struje ima, lampica na misu svijetli, al' ni jedan USB device ne radi (probao USB kameru, 2 misa, usb stick...). Probao i na Visti64 SP1 i na XP SP2 (imam 2 diska, jedan V64, drugi XP). Kaj sad? Jedini izlaz je zamijenit plocu, al' s obzirom da je meni komp = posao + zadovoljstvo, a posla ima ko u prici trenutno, nemam bas lufta da mi u servisu kazu da ce oni to istestirat pa da tjedan-dva-tri cekam novu plocu... a posao i deadlineovi ce se sami napravit :-( Ima neki nacin da se to rijesi a da ja neznam? Ili da barem mogu u servisu dokazat 200% da je krepo tako da oni nemoraju to testirat? U najgorem slucaju, kupujem novu plocu a ovu reklamiram, pa kad mi vrate reklamaciju s ispravnom (vjerojatno novom) plocom, tu fino frknem... najmanji gubitak love/vremena... Valjda :-/
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
A da skratiš muke nosanja vađenja ploče čekanja s ovom stvarčicom za sad http://www.links.hr/index.php?option...kl=053.200.036 pa kad uloviš vremena reklamiraš. Osim ak ti nije mislim ono preskupo... A možeš i iskoristiti stare (ps2) periferne uređaje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Definitivno ako je frka ubosti kontroler, čak i ako imaš love za drugu ploču treba uzeti u obzir kolko vremena se izgubi na rastavljanje i sastavljanje kompa s novom pločom jedino ako nećeš iz principa kontroler ubadati (ili nemaš mjesta za njega u slotovima) onda je izbor jasan...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|