|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Samsung Syncmaster 943N problem
Pozdrav Danas sam si kupio 19'' Samsung Syncmaster 943N monitor, dakle nije wide-screen nego onaj obični i imam jedan problem. Naime povremeno se pojavljuje crna crta na monitoru, odnosno crna crta preleti, dakle kada se iscrtava slika na monitoru ko da se u jednom trenutku se na kratko pojavi crna crta i nestane. Zanima me da li je problem možda u monitoru ili u grafičkoj kartici ? Grafička je inače dosta loša ATI Radeon 9200SE. U svakom slučaju ako netko zna išta o takvom slučaju bio bih mnogo zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pokušaj malo bolje opisati tu crtu. Ravna, kosa, tanka, debela, prozirna, na kojem mjestu, koliko dugo stoji itd.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
hmda sorry mogo sam i bolje opisat problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Preko vga. Provjerio sam da mozd nije labavo ustekan i dobro je ustekan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A onda ti je očito neki problem u VGA ulazu/signalu jer nema kaj drugo bit, taj monitor ni nema DVI jelda? Ako nema ne ostaje ti drugo nego ili se probati poigrati sa refresh rateom i ostalim parametrima ili sa drugom grafom...
![]() |
#7 |
Registered User
|
Nema DVI. Evo probao sam na drugom kompu, dakle i druga grafička i jedanput se to pojavilo, no za sad je sve u redu. Probat ću sa drugim refresh rate-ovima i sl. ak ništa ima 3 godine garancije pa davit prodavače. Hvala puno svima na odgovorima i pomoći. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|