|
![]() |
#1 |
ja sam uvik za
Datum registracije: Sep 2007
|
komp šteka
ovako da vam opišem moj problem imam komp star 6 godina i ima 512 rama i sad asam instalirao tuneup 2008 i instalirao sam diskeeper i sada koristim tuneup i diskeeper za defrag diska ali kada to napravim komp se restarta ali se ne zagasi i pokrene opeta nego jednostavno nestanu ikone sa deskopta i tako mi stoji samo čisti deskopt i može tako stajati danima onda ga ja moram sam ručno restartati pritisnem dugme na kućištu i pokrene se opeta sam sada neznam u čemu je problem jedan prijatelj i me rekao da tako napravim taj postupak i da će mi komp biti malo brži ali ja vidim da je on sada jako sporiji nego ča je bio evo vam link i taj postupak ča mi je on dal da ga napravim pozz EDIT BY MOD: Slika obrisana jer sadržaj nije prikladan za forum. http://forum.pcekspert.com/faq.php Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 20.07.2008. u 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A kad se pokrene onda radi noramlno ili? Mislim prijatelj ti je u načelu dobro opisao kako se čisti, osim kaj bi ja rekao da ako imaš 6 godina stare windowse sumnjam da njih i bog može više spasit... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
1,5 ???? sati, dana, mjeseci, godina, stoljeća!!!! ako su odgovori u zadnja 2 onda reinstali OS-a ne gine, ajd to nije teško, pukneš OS i spavanje. Sutradan instal drivera i to je to. Novi OS, duga ljubav!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|