|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Prebacivanje 100 GB podataka sa jedno na drugo računalo-kako? -BEŽIČNO (ali problemi)
Želim uste mp3 prebacit na drugo (laptop) računalo. Na jednom je vista , a na drugom xp. Kako to učiniti , imam mrežni kabel. Hvala Evo pošto imam bežične kartice na oba računala pokušao sam ih spojit bežično. Najprije sam na jednom pa na drugom računalu otvorio workgroup "veza". Onnda sam na PC gje je VISTA IŠAO NA "set up wireless ad hoc..." i otvorio vezu "spoj". laptop je za par sekundi prepoznao i uspješno su se spojili. E sad sam u laptopu u workgroupi "veza" pronašao ime PC-a -"intel" . E sada kad u laptopu kliknem na "intel" uglavnom se pojavljuje //intel is not accessible. You might permission......" A samo jednom mi je tražilo nekakvi user name i pasword. Ima li ko kakvu ideju kako spojit ovaj PC (vista) i laptop (xp) Zadnje izmijenjeno od: gaudeamus. 23.07.2008. u 01:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
treba ti crossover i spojiš ih i kopiraš i amen |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Naravno, sticky-e se nisi sjetio procitati? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10705
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kupi spindle dvd-a i prži. Čisto sumnjam da ti je tih 100Gb na hardu nužno i neophodno za baš svakodnevno slušanje.
![]() |
#6 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
Rastavi laptop, izvadi hard iz njega, kupi si ide adapter 2.5 na 3.5 ili nemoraš ako ti je hard sata, prikopčaj ga na računalo gdje ti je xp, u biosu odredi da ti ne boota sa tog harda od laptopa i kad uključiš računalo gdje ti je xp imat ćeš novi hard pa kopiraj na njega. Nemoj zaboravit prikopčat struju hardu iz laptopa, ima molex na ide adapteru. Ili to ili sticky ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
Evo pošto imam bežične kartice na oba računala pokušao sam ih spojit bežično. Najprije sam na jednom pa na drugom računalu otvorio workgroup "veza". Onnda sam na PC gje je VISTA IŠAO NA "set up wireless ad hoc..." i otvorio vezu "spoj". laptop je za par sekundi prepoznao i uspješno su se spojili. E sad sam u laptopu u workgroupi "veza" pronašao ime PC-a -"intel" . E sada kad u laptopu kliknem na "intel" uglavnom se pojavljuje //intel is not accessible. You might permission......" A samo jednom mi je tražilo nekakvi user name i pasword. Ima li ko kakvu ideju kako spojit ovaj PC (vista) i laptop (xp) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Ja ga kupio, radi super |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
pa dajte momci, ovo govno od viste sa xp-om može bit spojeno bežićmo!!!!!!!! evo, ali gotovo isti problem, jako su mu ga dobro rješili. http://forums.microsoft.com/TechNet/...0421&SiteID=17 Zadnje izmijenjeno od: gaudeamus. 23.07.2008. u 12:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |