| 
 | |||||||||||
|  20.07.2008., 17:52 | #1 | 
| Akutna lijenčina Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Fiume 
				 | 

krepavanje monitora?
			 Od jučer navečer primjećujem da svakih 5-10 minuta slika na monitoru zapleše kao da ga demagnetiziram (degauss). Monitor je CRT iz 2000. godine, jel moguće da je počeo postupno krepavati i da su to početni znaci? (nadam se da je, već je i vrijeme za novi monitor)  | 
|   |   | 
|  20.07.2008., 21:03 | #2 | 
| Banned Datum registracije: Oct 2006 
				 | 

monitor
			 Vjerojatno si uključio neki program za refresh koji ga lagano demagnetizira .Probaj se poigrati sa postavkama grafičke i monitora.Kad se slika počne skupljati i širiti na različitom nivou osvjetljenja ekrana onda je vrijeme za novi monitor a za sad bi sve trebalo biti ok. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 | 

Oglasni prostor

| 
|  20.07.2008., 21:58 | #3 | |
| Akutna lijenčina Datum registracije: Aug 2006 Lokacija: Fiume 
				 | Citiraj: 
  Nikakvi program nemam instaliran koji bi radio konstantno refresh tako da mi je sumnja ipak na hardver. I kolegi jednom isto krepava monitor, isti simptomi unazad par dana...:S | |
|   |   | 
|  20.07.2008., 22:03 | #4 | 
| Registered User Datum registracije: Sep 2006 Lokacija: Varaždin, Bronx 
				 | Monitor ti odlazi, vjerovatno je u igri neki kondenzator, tranzistor... to se i meni znalo dogadjati prije, ali je prestalo samo od sebe ( vec sam otpisal monitor   ; al posto sam skrti zagorec ga nisam sam tak olako zahitli  ) | 
|   |   | 
|  21.07.2008., 09:28 | #5 | 
| Premium Datum registracije: Mar 2006 Lokacija: Opatija 
				 | Šta očekuješ od monitora iz 2000.g.? Da izdrži do tvoje penzije? Očigledno je na samrti i zato ti ne preostaje drugo nego ga promijeniti. 
				__________________ "Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |