Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 15.07.2008., 17:31   #1
freedado
Premium

Datum registracije: Apr 2005
TV kartica problem

Imam DVB-S (skystar) i DVB-T (gigabyteU800) kartice.Za TV karticu sam koristio DVBviewer i Power cinema. Na DVBviewer imao bi sliku par minuta i onda bi nestala(valjda je razlog što je trial). Na Powercinema sam digitalni signal gledao bez problema a analogni je znao nestajati ali to mi nije smetalo. Ovdje sam u rubrici DVB-T tutorial pročitao o programu MediaPortal i odlučio instalirati isti. Nakon instalacije isti mi prepoznaje samo sat.karticu. Uz to kod podizanja MP nestala mi je taskbar i start menu traka ali sam to uz malo muke povratio(to se dešava stalno kod podizanja MP ali mi se traka nekad zna vratiti sama a nekad ne!!!)
Danas mi se MP nije podigao nego mi je iskočio slijedeći prozor:

Kako nisam našao u ovoj temi sličan problem molim pomoć.
Osim toga sada mi i u Powercinema nema slike(ima tona) i kad minimiziram PCinema onda na desktopu imam sliku i ton?!(Isto i u DVBviewer-u, na satelitskoj slika normalna).Inače sam za sada deinstalirao MPortal i reinstalirao drivere za karticu ali problem sa slikom ostaje.
Gledao sam malo u postavkama grafičke(Nvidia FX 5200) ali nisam našao nikakva djelotvorna rješenja.Procesor je AMD Athlon XP 2500+ Barton i 1 gb memorije.
freedado je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno