|
|||||||||||
|
|
#571 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
|
|
|
|
|
#573 |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
|
|
|
|
|
#574 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Jumper. Ok za ubit popodne. Guba efekti, al ono generalno glup film sa nerazradjenom radnjom. Akcijski tipa gledaj i ne razmisljaj puno. samuel jackson dosta spasava stvar svojom glumom. |
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Banned
|
Citiraj:
Možda bacim oko, a do tada Behind Enemy Lines [720p] po drugi put ![]() |
|
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() isto moćno kako ide po ny samo ide i uzima što hoće jabi tio bit on ![]() super mi je kako i vata s kamionom ![]() |
|
|
|
|
|
|
#578 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#580 |
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Danas fino do Rijeke u Cinestar igra Wanted,mislim da će bit dobar film,javim dojmove kasnije...
|
|
|
#581 |
|
Akutna lijenčina
|
Raspisali se na imdb-u o tome dal se je il nije ubil i dal mu je ženska uopće stvarna, još nisu došli do zaključka ![]() Stvarno kontradiktoran film, imam dojam da ishod filma se razlikuje od gledatelja do gledatelja ![]() Ma vraga bi htio biti tako, nit nemaš koga *ebat i još te đukele naganjaju po gradu ![]() |
|
|
|
|
|
#582 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Wanted sam gledo u kinu i dao bi mu ocjenu 8.99/10 Film je po meni jedna mješavina Matrixa i Shoot 'em upa, što ga čini jednostavno precarskim filmom...vidim da je i na IMDBu relativno dobro ocjenjen. Matrixu je sličan jer je prepun ''bullet time-a'' i mašte, dok specifičan smisao za humor i sulude scene nemalo podsjećaju na drugi navedeni film. Iako to na prvi pogled ukazuje da je film jedna čista kopija, ipak je na neki način vrlo originalan u priči i samim idejama. Jedino zamjeram na tome što ipak ima malo previše tog američkog bullshita (previše odskakivanja od stvarnosti) i to što nisam vidio sve šta pruža Angelina XD |
|
|
|
|
|
#583 |
|
Premium
|
[quote=potemkin.hr;1081322]Raspisali se na imdb-u o tome dal se je il nije ubil i dal mu je ženska uopće stvarna, još nisu došli do zaključka ![]() Kasnije se pojavi na vlastitom sprovodu za stavarno. a prava ženska je ošla vlakom a od tada je zamišlja |
|
|
|
|
|
#585 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
jel ima šta dobro u cinestaru a da nije seks i grad? P.S. nešto sam vidio na tvu al nisam skužio kao 11. i 19. srpnja nekakvo kino na otvorenom na jarunu?mislim da je organizator i sponzor neko pivo ali neznam koje tražim na netu ne mogu nać ništa o tome...sad bila reklama prije 45min na tvu
|
|
|
#586 |
|
Akutna lijenčina
|
Baš gledam Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood ilitiga Ne budi zao dok ispijaš juice u predgrađu (koji kobasičasti naziv, ne? )(imdb) obavezno pogledati ko nije, smijeha na kubike. |
|
|
|
|
|
#588 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#589 | |
|
Banned
|
Citiraj:
Po meni nije dobar horror sa puno krvi (to neznači da nemože biti dobar), nego onaj horor upravo što ti kažeš da se zasereš. |
|
|
|
|
|
|
#590 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja ak se ocu zasrat uzmem laksativ ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Premium
|
Citiraj:
tako je ja ne oćekujem od horora da pljuska krv po ekranu horor može bit bez krvi al kad nešto odjednom izleti iz ventilacije a ti se "usereš" pa se poslje bojiš do ventilatora doć .to je old school horor Ps : U potrazi sam za dobrim hororom kao što sam reko gore ne da je sama krv nego da je baš horor. također tražim filmove ko eragon čarolija zmajevi kraljevstavai to. a i komedije su dobre. otvoren sam na prijedloge. unapred ![]() |
|
|
|
|
|
|
#592 | |
|
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
.Inače film me dost podsjeća na assassin Creed samo što je radnja u sadašnjem vremenu,te neke šeme su dost slične . Dost se odskače od stvarnosti ali nema veze kad je odlično napravljeno,pogotovo bullet time. Uglavnom svakako preporuka za pogledat.Po meni najbolja akcija za 2008 zasad (teško da će netko napravit nešt bolje,barem ove godine). Da barem naprave igru po uzoru na film![]() Ocjena 9.5/10
|
|
|
|
#593 |
|
Akutna lijenčina
|
|
|
|
|
|
|
#594 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#596 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#597 |
|
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Danas sam gledao Vantage point. Onako dobar film ![]()
|
|
|
#600 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
http://www.imdb.com/title/tt0462200/ uglavnom drama s odlicnim bluesom a ako zelite detalje o radnji nabavite film ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|