|
![]() |
#1 |
Feel the real power...
Datum registracije: Jun 2008
|
Commandos
Što reći o serialu Commandos? Imao je svoje uspone i padove... Kada se Commandos: Behind Enemy Lines prvi put pojavio na tržištu davne 1998 ja nisam imao komp ali moj prijatelj koji ga je imao me navukao na Commandos Serial. Postao sam fan toga Seriala i presao Commandos: Behind Enemy Lines kod prijatelja. Iza toga sram me je rec i zaboravio na igru Commandos ali kada je Commandos 2 napokon izasao u 2001 i rođak koji je tada kupio komp imao ja sam opet igrao i presao kod rođaka. A od tada sam cekao Commandos 3 ali sam tek prvi komp dobio 2006 tad sam prisao Commandos 3 koji je izasao 2003 i mjesec - dva poslije izlazi Commandos 4 Strike Force koji me jako razocarao.... ![]() ![]() ![]() Što vi mislite o Commandos Serialu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
1 i 2 stvarno odlični nastavci. S guštom sam ih igrao i prešao nakon puno puno muke ![]() Najviše me izludilo to šta mi (bug valjda) u jednom trenutku prestao funkcionirat save pa sam misije morao proć bez iti jedne greške ![]() Šta je, je li, poprilično teško, sjećam se da san otegnuo jaja za proć onu gdje je trebalo uništit branu bez ijedne greške, pretešeko ![]() Posli se save vratija pa je bilo lakše, al opet teško šta je ok, jel volim takve, teže igre. 3 je smeće samo takvo, nakon 10 minuta odusta... 4 nije uopće vrijedan spomena.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
One dvije jedinice sam igrao i bio ovisan ![]() Onda je došla dvojka, Men of Courage, koju sam prešao oho-ho puta, ni sam neznam više, i to mi je dan danas jedna od najdražih igrara, perfekcija! Trojku sam igrao sve skupa 20 minuta na staroj kanti na kojoj je trzala, nabavkom novog kompa nekako je pala u zaborav Četvorku sam vidio samo slike, nit igre nit ničeg drugog, mogao bi probati...
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja bas opet poceo igrat Commandos 1, ali bez zvuka pa mi uzasno puno fali ono deranje "Ein Verletzter" i "Alarm, Alarm!". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hahahahaaa... jedna od boljih igara... prvi nastavci su teski za poludit, presao sam ih sve. i zadnjeg koji je katastrofa. Prekratak, nije pticija perspektiva, lagan. jedan od najboljih nastavaka mi je men of courage. I klanje zelene berete ![]() ![]() ili kada se odabere sniper pa frajer onako rastegne yeeesssss ![]() super igra ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam igrao BEL, i dosta daleko sam došao, i lagano prestao. BTCOD mi je bio jednostavno pretežak ![]() Nedavno sam pokušao opet instalirati BEL, ali nikako nisam uspio instalirati BEL na WinXP+SP2 ![]() Any suggestions? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#10 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni radi na konfi iz siga i još vista x64. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Sjecam se da sam se s tim zajebavao cijelu vecer od oko 9 do 1 ujutro. Ukratko, uspio sam pokrenut tek nakon sto sam instalirao Virtual PC 2007, u njemu instalirao Windows 98, a tek onda Commandose BEL. Ye-hea! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo danas trazio dvd od hl2:ep2 i slucajno ugledao commandos 1...i ja i buraz rekli moramo to u lan-u probat! ALI, nikako se nemozemo povezat na server, jedan moze biti game master, ali se drugi nemoze connectat kao guest...ANY SUGGESTIONS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.09.2008. u 01:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() pa što si skidao bezveze pa sada moraš opet, i tko zna koja ce ti proraditi tek.. samo PM-ni člana athu, jelca ili tor-a, oni ce ti dati dobru verziju. evo imas njegov post malo gore, i samo odi na send PM. ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.09.2008. u 01:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ahahaha, ova ti je dobra...ma predobra ![]() Uglavnom jedini iz serijala commandos koji po meni nije valjao je bio onaj zadnji, 3. dio |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
Oni su školski primjer igre koju je 3D uništio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
49%winner
|
Brzinsko pitanje: Kako kreirati net server u Commandos II? Odem na multiplayer i kad hoću odabrati internet traži mi server address (a ja želim biti server). Btw CommII jedna od boljih igri koje sam igrao i koje nikad nije dosadno ponovno zaigrati. Taman prelazim na very hard. Bugovita je dozlaboga, al neka, isplati se. Jel ikad išta izašlo za CommII, neki map pack ili sl?
![]() |
![]() |
#23 |
49%winner
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
a i ti svašta još igraš....vrati se u sadašnjost :-p |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
nisam ziher al da nije mozda dupli klik brzo veslanje! davno sam to igrao i ne na very hard! |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
49%winner
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
@alan_poh -danas,10 godina nakon izlaska prvog commandosa,taj serijal gazi mnogo novopridošlog smeća koje se samo štanca,štanca........nekad su se igre stvarale s ljubavlju
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|