|
![]() |
#31 | |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Citiraj:
Jel netko od vas cuo za vozila na motorni pogon? ko jos jebemti vozi bicikle?
![]() |
![]() |
#32 | |
pUtNiK
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
ali onoliko koliko sam je ja koristio ipalo je da ima vise zla nego koristi u njoj. ![]() ak oces izaci iz kuce trebas se prvo "dekomprimirati" par minuta i vise jel kad izadjes van nije bas ugodno!
![]() |
![]() |
#34 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
točno tako, ali navikneš se
![]() |
#35 | |
Billy lives forever
|
Citiraj:
Razlika u temperaturi vani i u kuci ne smije biti preko 3-4 stupmja. Sve preko toga moze vas srusiti kad naglo izidjete vani.
![]() |
![]() |
#36 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() Inace me ne hebe to povecanje temperatura. Skoro sam gotov sa vodenim (pravim ga vec vise od godinu i pol (ma volim bit temeljit : roller : )) Sad mi je 50°C sa nekim shrot. malim aluminijskim coolerom nakon 6h 100% opterecenja.
![]() |
![]() |
#37 |
Billy lives forever
|
Ma samo otvoris case i nemas briga. ili stavi ventilator da puše u otvoren stroj. ![]()
![]() |
#38 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() Što se tiče buke, nesmeta kad imaš slušalice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
je nije zdravo ako stavis preko 5-7 stupnjeva razlike kolpat ce te kad izades... nije mi nitko odgovorio bi li imao problema sa kondenziranjem vode u frizideru!!!
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Zasad me ne zabrinjavaju temperature, ali kad temp. vani bude 35°C upalim klimu.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Sannin
|
puno? ![]()
![]() |
#45 |
Magister Mundi sum!
|
Pa dobro kaj vi stvarno svi niste normalni , takve načine zmištalje a ima jedan puno puno jednostavniji. Zove se tekuči dušik ![]() Ljepo cisternu sparkiram u dvorište , uzmem šmrk i zalijem zidove svoje sobe i cjeli sadržaj svoje sobe i onda ljepo u miru igram tjedan ili 2 , kad vidim da mi je temepratura proca opet prešla -100 i da je sad na -99.99 odmah ja opet šmrk u ruke i poljevam i tak celo ljeto. Evo preporučam i vama to isto. E , da ak vam kaj ostane s tim napunite pištolj na vodu i onda hodate okolo i špiracate se . Pobjednik je onaj koji ostane celi , tj koji ne završi u 1000000 komadiča po podu ![]() MOJ PRIJATELJ TEKUČI DUŠIK (N2 Lq ) ![]() P.S. ak vam je stvarno vruče , morete si malo i popiti , nebute nič jeli tjedan dana , ali bu vas zato dobro hladil P.P.S. Ovaj pos nije šala Sve ovdje napisano je živa istina , i korisnik to radi u stvarnom životu. P.P.P.S. Ne odgovaram za eventulane smrtne slučajeve i raznu štetu koji mogu nastati nepravilnim rukovanjem. Ja imam 5 iz kemije , zato to preporučam samo onima koji isto tak imaju ![]() P.P.P.P.P.P.P.P.P.P.P.P.P.P.S Upozorenje prilikom kupnje Pbavezno pogledajte dal ste kupili tekuči dušik , jer su meni jednim slučajem uvalili radioaktivni otpad , pa kad sam s tim zalijal sobu umesto hlađenja sam dobil grijanje i ljepu svetleču sobu , a da ne velim da se je prašina na matičnoj razvila u naprednu civilizaciju , a svi cooleri su se pretvorili u nekakve helikoptere i odleteli , pržilica otvorila fast food lanac i prži sve u 16 ... itd. Zato pazite .!
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 03.05.2004. u 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
LOLčina i pol. : lol2 : : lol2 : Zadnje izmijenjeno od: vga killer. 03.05.2004. u 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() STRAŠNO!!! ICE zakaj piješ kad vidi da ti skodi? ![]() :: cheers2 : cheers2 : goood : : goood :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() ali najbolje je to kaj netrebam jesti tjedan dana , jer jednostavno nemam kam metati hranu ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ice, stvarno ti svaka dala. :clap: :burn: Ovak nekaj možeš samo ti iskopat i zmislit. : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Tako da mi to otpada. Uglavnom napravio sam malo testiranje: snimio sam nekih 10 minnuta reklama 704x576@25fps i obradio to dvaput u VDubModu (xvid kompresija, filteri deinterlace, cropping i resize na 512x384) rezultati su porazavajuci za oc: 1. neoverclockan stroj:FSB 100, RAM 133, CPU 1300, vrijeme kodiranja 30 min 2. overclockan stroj: FSB 120, RAM 120, CPU 1560, vrijeme kodiranja 28 min. Dakle dobitak bi bio 4 min po satu tj. 2.4% !!!! Vratio ja sve na default i mirna bosna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|