|
![]() |
#1 |
Yippie-Ka-Yay
Datum registracije: May 2007
|
(riješeno) Nepoznati problem
Ovako konfa je slijedeća: C2D E7200 Gigabyte P35-DS4 Sapphire HD4850 2xHDD SATA2 320GB + 200GB DVD-R + DVD-R/RW FLOPPY 2,5" 2x2GB Kingmax DDR2 PC6400 800MHz Corsair VX450 Komponente sve nove. Problem: Kupio sve novo jutros, došao kući i spojio sve uredno, upalio prvi put komp instalirao vistu nakon čega se ugasio komp, provjerim kabel napajanja i vidim da je labav, stavim novi kabel. Upalim drugi put, instaliram drivere za matičnu(chipser, audio, sata i raid, lan) i drivere za grafu, komp radi malo duže nego prvi put i opet se ugasi. Upalim ga ja opet, radi 10 sek nakon čega se ugasi i opet nakon sek sam od sebe upali pa se opet ugasi i ne mrda. Sada kad ga upalim radi 2sek i ugasi se, ne dolazi ni do biosa. Wtf???Please HELP!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.07.2008. u 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi to sve slozio u case ili spajas to na stolu?Ja bi na tvom mjestu to sve spoio izvan kucita (na stolu) i onda provao palit.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji BIOS imaš na ploči?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
mozda kuler od proca? ( ![]() meni je jednom bilo isti problem...ugasi se sam i ja ga ostavim a on se upali sam za 5 minuta :O...wtf ugl onda mi je napajanje bilo oslo al nevjerujem da je to sad slucaj... mozda probaj spojit neko drugo
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Yippie-Ka-Yay
|
Citiraj:
Čudna ploča jako. EDIT: Fan nije, BIOS ne podržava proc(u k**** ![]() ![]() ![]() EDIT BY MOD: Lakše s tim smileovima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Yippie-Ka-Yay
|
Evo gotovo, hvala Baji, neznam šta bih bez njega. Problem riješen, bio je u staroj verziji BIOS-a. Update BIOS-a je riješio stvar, sada radi kao sat kako je i treba radit. LOCK! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|