|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Zvuk + igre problem na Visti!
Bok, imo sam win xp i sve je radio kak treba(kolko moze radit dobro na win ![]() konfa je: -intel D865PERL maticna (integrirana zvucna,soundmax driveri) -P4 3 ghz HT -radeon x1950 pro 512mb -2 gb rama -logitech 5.1 zvucnici mislim daj je ostalo nebitno..ak treba jos kaj,recite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
probaj ovo: Control Panel > Sound > Playback tab > Speakers > Configure: Select: 5.1/7.1 Surround. Control Panel > Sound > Playback tab > Speakers > Properties > Enhancements tab and checkmark "Speaker Fill" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ovo pod 1. sam napravio i sad mi playa zvuk na svaki zvucnik u tom prozoru,al u win media playeru i u ostalim playerima playa samo na 2 front zvucnika i na subwoofer! a ovo pod 2. niti nemogu napravit jer nemam taj tab tamo uopce.. fala na pomoci! EDIT: probo sam sa jednim DVDom na kojem pise da je film sa 5.1 zvukom i radi mi centralni onda,al zadnji nisu radili..makar u tom filmu nisu ni trebali radit jer kolko sam skuzil nije bilo neke scene u kojoj bi trebali..al opet,ak je radio centralni znaci da bi radili i zadnji da su morali..valjda.. i probo sam u igricama i radi 5.1 al i dalje steka..a nema zbog ceg drugog bit jer je sve 100% ok! Zadnje izmijenjeno od: Shockre. 01.07.2008. u 22:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
pregledo sam cijeli taj forum i nisam bas naso neko rijesenje..eh.. fala na pomoci svejedno! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|