|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
kupih radeonku
Nakon dobitka na klad. napokon je stigla u moj dom nova graficka Ati 9600 XT... Posto mog dezurnog servisera nema odlucio sam se za veliki korak...sam instalirati graficku! vjerovatno neki umiru od smjeha ali ja nikad nisam to napravio i rjetko kad viđam uopce unutrasnjost komp. Zanima me par stvari: 1.Posto imam geeforce mx 440,da li ce mi taj prelazak na radeonku sjebati nesto u windowsima... 2. Jel trebam sta napraviti prije nego steknem radeonku (sta sa driverima od 440-ice?) 3. Kakva je procedura nakon sto steknem graficku? skinio sam omega drivere,jel to sta valja? 4.Bilo kakav savjet da moj prelazak na nadam se bolje bude bezbolan! Unaprijed se ispricavam ako su nekom moja pitanja smjesna,ali eto...covjek uci dok je ziv! Hvala svima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Deinstaliraj ForceWare, deinstaliraj grafu (Remove Device) u Systemu, isključi komp, upikni novu grafu, čekaj da se boota, instaliraj drivere (Omege, 4.2 ili 4.3 više ne znam koji su najnoviji), slijedi uputstva, i nakon restarta kompa ćeš imati novu grafu instaliranu i spremnu za rock&roll ![]() BTW, ne zaboravi staviti refresh rate sa defaultnih 60 na minimum 85! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja bih ipak ubio sve ostatke Nvidia drivera sa: http://www.driverheaven.net/cleaner/ I naravno poslje toga klasika-prvo driveri od ploče, pa DX, pa driveri za grafu. Nemoramo pričat koje ![]() http://www.omegacorner.com/index_ati.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Napravi kao što prof.Dr. ATi. Jelc veli.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Istina, Jelcov je pristup temeljit. Ali kod mene je radilo bez problema po postupku koji sam opisao. Ali za 99.99999% sigurnost (nema apsolutne sigurnosti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Operacija uspjela! Hvala svima na savjetima.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Zato i postoji ovaj sajt, da se ući dok si živ, i koliko sam primjetio ljudi pomažu jedni drugima , ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|